✨️ Obserwuj #mirkoanonim Wczoraj pochowałam swoją mamę,która zginęła w wypadku samochodowym. Mimo że nie miałyśmy ze sobą najlepszego kontaktu,rozwaliło mnie to od środka. Cały czas myślę,analizuje,nie mogę spać,nie mogę kompletnie nic... Nie jestem w stanie. Ciągle wraca do mnie myśl,że można było więcej i bardziej. Poświęcić jej więcej czasu,bardziej kochać,bardziej doceniać to,że jest. Teraz Już na to wszystko jest za późno... Oddałabym wszystko by ja chociaż jeszcze raz przytulić,powiedzieć że kocham... To tak bardzo wszystko boli... Bardziej niż się spodziewałam. Pozamiatało mnie całkowicie. Przed pogrzebem było względnie ok,nie miałam czasu żeby to wszystko sobie przemyśleć,organizacja pogrzebu i stypy,zajęły moje myśli. Teraz jak już jest po tym wszystkim,jest ciężko...bardzo ciężko #rodzina
Wczoraj pochowałam swoją mamę,która zginęła w wypadku samochodowym. Mimo że nie miałyśmy ze sobą najlepszego kontaktu,rozwaliło mnie to od środka. Cały czas myślę,analizuje,nie mogę spać,nie mogę kompletnie nic... Nie jestem w stanie. Ciągle wraca do mnie myśl,że można było więcej i bardziej. Poświęcić jej więcej czasu,bardziej kochać,bardziej doceniać to,że jest. Teraz Już na to wszystko jest za późno... Oddałabym wszystko by ja chociaż jeszcze raz przytulić,powiedzieć że kocham... To tak bardzo wszystko boli... Bardziej niż się spodziewałam. Pozamiatało mnie całkowicie. Przed pogrzebem było względnie ok,nie miałam czasu żeby to wszystko sobie przemyśleć,organizacja pogrzebu i stypy,zajęły moje myśli. Teraz jak już jest po tym wszystkim,jest ciężko...bardzo ciężko #rodzina
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim