Aktywne Wpisy
BozenaMal +204
mirko_anonim +35
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moja siostra chce kupić mieszkanie "inwestycyjne" na kredyt i zwróciła się do mnie o opinie. Dlaczego inwestycyjne? Bo mieszka u rodziców, nie ma żadnych wydatków, zarabia okej, rodzice jej dają 300,000 wkładu a znalazła fajną ofertę na otodom.
Dlaczego o opinie starszej siostry? Bo pracuję za granicą jako syndyk i mam za pasem CPA.
Siadłam po pracy i przez parę godzin robiłam jej symulacje. Przy wkładzie 300,000 i
Moja siostra chce kupić mieszkanie "inwestycyjne" na kredyt i zwróciła się do mnie o opinie. Dlaczego inwestycyjne? Bo mieszka u rodziców, nie ma żadnych wydatków, zarabia okej, rodzice jej dają 300,000 wkładu a znalazła fajną ofertę na otodom.
Dlaczego o opinie starszej siostry? Bo pracuję za granicą jako syndyk i mam za pasem CPA.
Siadłam po pracy i przez parę godzin robiłam jej symulacje. Przy wkładzie 300,000 i
pisze to już od miesięcy brać sobie p0lke powyżej 19-20 roku życia za partnerkę życiową to jak strzał jednocześnie w oba kolana bebech i jaja. Not gonna work. Problem sie zaczyna jak masz 30+ i chcesz zalozyc rodzinę... z kim ? Tymi worami na spermę? Kobieta w wieku 25 + jest juz po pissingu i rimmingu... jak mozna calowac sie z babą co lizala dupe innymi typowi, albo lał jej do ryja...