Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dostałem na początek studiów mieszkanie w płycie, od rodziców, jestem Oski. Rodzice ciężko pracowali, na dwa etaty, brak wyjazdów na wakacje, samochody po 15+ lat, wszystko na etatach i pracach dorywczych. Jestem im wdzięczny, dlatego pierwsze co zrobiłem po otrzymaniu mieszkania to kupiłem drugie na kredyt jak tylko miałem zdolność poprzez pracę. Tym samym prześcignąłem oskarków, którzy dostali mieszkania i leserowali całe studia. Ja patrząc netto to majątek otrzymany od rodziców x5 swoimi dobrymi ruchami. Dodatkowo wrzucone 20k w giełdę podczas covidu dało mi +400% na samym tym wsadzie.

Tak jestem dzieckiem hossy, ale ciężko nie wykorzystać sytuacji. Kupuj kiedy krew się leje. Kto tak pedzioł? Analiza wsteczna skuteczna a w moim przypadku i ta przyszła. Pozdrowionka! ( ͡° ͜ʖ ͡°) Szans jest dużo, nawet na naszym bananie.

#gielda #nieruchomosci

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Oskarki przez 5 lat korzystali z najlepszych lat swojej młodości, a ty ciułałeś grosz do grosz, bo takie wzorce przekazali ci rodzice i teraz próbujesz się dowartościować piszą z anonimowych na portalu ze śmiesznymi obrazkami. Spróbuj teraz sprzedać to swoje mieszkanie i kup sobie wehikuł czasu, żeby odzyskać młodość.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ja dostałem ziemię, dużo ziemi. Rozbudowywałem ją, stawiałem domy, rozwijałem przemysł, przychodzili co jakiś czas nowi mieszkańcy.
Kiedy znajomi imprezowali ja powoli stawałem się lokalną potęgą.

Potem przyszli rozbójnicy i wszystko szlag trafił.
Wpizdu z tym Manor Lords :/
  • Odpowiedz