Wpis z mikrobloga

przypomniało mi się jak wiele lat temu miałam konto na ask.fm (taka g---o strona gdzie odpowiadało się na anonimowe pytania, również takie generowanie automatycznie), po kilku próbach przypomniałam sobie jaki miałam nick, weszłam na stronę, a tam odpowiedzi sprzed 11 lat (19 lvl) i czytając je miałam wrażenie jakbym czytała odpowiedzi jakiejś innej osoby, tzn. ja wiem że to ja pisałam ale jakoś się to dziwnie czyta wszysko (jedyne co się nie zmieniło to to że nie interesuje mnie posiadanie gówniaków i że nie lubię upałów), a reszta to jakaś zupełna abstrakcja

mam wrażenie jakbym miała wtedy k---a jakiejś rozdwojenie jaźni, czy to normalne? czuję się nieswojo, ja wiem że wtedy miałam trochę nie po kolei we łbie, ale nie zmienia to faktu że to creepy

#pytanie #przemyslenia #psychologia #s----------e
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zoyav: tak samo miałem jak czytałem swoje posty z Facebooka z przed 10 lat teraz nic nie udostępniam nie pisze a wtedy aktywnie pisałem jakieś głupoty na tablicy.
  • Odpowiedz
  • 1
@eaxata: raz na webarchieve znalazłam swojego bloga którego pisałam jak miałam 12 lat, to dopiero było dziwne i to bardzo dziwne
  • Odpowiedz