Aktywne Wpisy
Tyrande +73
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Bylem dzis u znajomych, laski wynajmuja razem mieszkanie i po prostu kazda ma swoj pokoj. Jakie bylo moje zdziwienie gdy sie okazalo ze nie uzywają.... lodówki. Miały odłączoną od prądu, argumentując że i tak nie potrafią gotować. Jedna leci na słoikach i paczkach od mamy i babci. Druga je na mieście lub w pracy (kantyna). Obydwie 32yo+. Mózg r-------y
Z wielkich osiągnięć jakie można dziś zdziałać to ułożyć sobie gwiazdę śmierci z klocków LEGO
Może jakiś 1% jest predyspowowanych do tego aby całkowicie odciąć się od świata zewnętrznego, zaszyć się w swoim gabinecie na 50 lat i prowadzić badania nad jednym mało znaczącym tematem dla ogółu populacji. ( Oczywiście
Przecież w tej książce są takie same zdania, jeden do jednego :D
No ogólnie to pułapka ten bełkot literacki, ale też sporo prawdy tam jest napisane.
Redpillowcy w dużym skrócie myślowym narzekają na feminizm, że teraz kobiety stały się niezależne (w tym negatywnym sensie), że zajmują się tylko sobą, że nie tworzą już takich związków jak kiedyś, że nie poświęcają się dla partnera, że chcą tylko czerpać od mężczyzn, poużywać, itd.
A jaka
Największe sukcesy zawodowe i największych pieniędzy dorobiłem się będąc w związku
Teraz już mi się nie chce będąc sam, nie mam motywacji bo i po co?
Poużywać i pokręcić talerzami to sobie mogą tylko faceci ze szczytu hierarchii, którzy redpillowych porad nigdy nie potrzebowali lub multimilionerzy. Redpill to takie copium- ułuda, okłamywanie samego siebie.
Niestety prawda jest taka, że ewolucja
Ale ogólne wzorce takie są, że mężczyźni w związkach to w sporej części (oczywiście nie zawsze) robią za takie zwierzęta gospodarskie do eksploatacji, woły pociągowe i krowy do dojenia. I oczywiście to nie jest obowiązkowe i mają wybór. Ale też jest
Dlatego cały redpill i teoria obracania talerzy tyczy się topki mężczyzn, którzy nie są
Komentarz usunięty przez autora
Jedyne co w tej książce się udało to 16,99 na konto autora, który znalazł frajera.