Aktywne Wpisy
mickpl +467
Jak te patałachy serio przegłosują 0% które zrujnuje życie dziesiątkom tysięcy młodych ludzi, którzy stali w nocnych kolejkach i wepchnęli ich o margines błędu na sejmową większość - to powinni przez tych samych ludzi zostać wywiezieni na taczkach.
Większego świństwa zrobić swoim wyborcom się w zasadzie nie da.
#nieruchomosci
Większego świństwa zrobić swoim wyborcom się w zasadzie nie da.
#nieruchomosci
GabrielOcello +257
Rozumiecie w ogóle bekę, że pomimo tak dużego sprzeciwu społeczeństwa pachoły z rządu dalej kminią jak tą j----ą ustawę przepchnąć dalej, bo im tak pan deweloper powie? To jest taka abstrakcja, że nie mogę xD ja wiem, że myślenie o rządzie, który działa w służbie obywateli to jakaś utopia, ale to jest już srogie mafijne działania i łapówkarstwo, a oni się nawet z tym nie kryją. Jak se myśle kogo mamy w
Pacjent #volkswagen #golf 1.4mpi
Po wymianie stockowego wydechu koncowego i stockowego katalizatora na dedykowany zamiennik auto jezdzie tak samo jak wcześniej ale strasznie hałasuje
Hałas można opisać jako buczenie i to takie rezonujące, narastające wraz z obrotami (na austostradzie był dramat)
Jak to najlepiej zniwelować? Poprosić mechanika, żeby mi znalazł jakiś cichszy końcowy czy trzeba inne elementy też powymieniać, żeby to miało sens?
Kata już nie chce drugi raz wymieniać
@trzaichlac69: nie wiem, to też dobra rada (do sprawdzenia)