Aktywne Wpisy

damianooo8 +80
#oszukujo #zalesie #inflacja #pizza
Nie mam nic do ludzi którzy kombinują z podatkami. Ale wkurza mnie moja fryzjerka, która z wizyty na wizytę bierze coraz więcej za strzyżenie. Obecnie 45zł (kilka lat temu 15zł). Jednak zawsze nalega na płacenie gotówką zamiast kartą, ostatnio jak chciałem kartą zapłacić to mi szeptem powiedziała że tylko gotówka.
I niech mi jakiś cieć z zaburzonym ego nie powie
Nie mam nic do ludzi którzy kombinują z podatkami. Ale wkurza mnie moja fryzjerka, która z wizyty na wizytę bierze coraz więcej za strzyżenie. Obecnie 45zł (kilka lat temu 15zł). Jednak zawsze nalega na płacenie gotówką zamiast kartą, ostatnio jak chciałem kartą zapłacić to mi szeptem powiedziała że tylko gotówka.
I niech mi jakiś cieć z zaburzonym ego nie powie
źródło: barber4-1202x800
Pobierz
#koronawirus Idąc na wybory, pamiętajcie ten obrazek. Ktoś od tusków też by się tu nadał, bo byli za tym samym.
źródło: 263826986_243213504448479_2750551806554902867_n-1024x577
Pobierz

#pracait #programista15k
jakoś tak wyszło, że szukam pracy. w dużym skrócie React + Typescript + wszystko dookoła tego, 9+ lat expa.
może ktoś szuka pracownika o takim profilu, dajcie znać
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@kimikini: co w tym złego?
@kimikini: ja pracuję w IT od 2006 roku, to nie pierwszy kryzys w mojej karierze :D
@Anakee: tak, to niby jakie jeszcze były?
@Boska_Klaudia: 2008-2009, po upadku LB było grubo i potem zachwianie 14-15. Plus 2001 jak wybierałem studia.
W sumie teraz to pikuś, kryzys polega na braku dynamicznego wzrostu :)
@kimikini: jak to nie była? :) była super, ale nie była tak napompowana jak teraz przez pandemię. I było mniej przypadkowych ludzi. Teraz branża się oczyszcza, to dobry proces.
@Anakee: to nie były żadne kryzysy w branży IT tylko czasy najlepszej świetności
@Boska_Klaudia: prawie się system bankowy na świecie wywrócił :D
@Boska_Klaudia: mylisz z latami 2011-2013.
@Anakee: nic nie mylę. W 2007 roku dostałem pracę jako programista w zasadzie nie umiejąc programować.