Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siemka, mam pytanie dot. kursu na prawko - jak często braliście jazdy? Zacząłem kurs w poniedziałek, no i dzisiaj już będę miał trzecie jazdy. Mam wrażenie, że chyba narzuciłem sobie zbyt szybkie tempo.
Dodatkowym problemem jest zgranie tego wszystkiego z terminem egzaminu. Nie chciałbym wyjeździć 30 godzin a potem długo czekać na egzamin. W Łodzi, gdzie zdaję, ponoć czeka się nawet miesiąc, choć na chwilę obecną nie wiem ile w tym prawdy.
Macie może jakieś wskazówki? Dzięki.
#prawojazdy #lodz

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim ja robiłem kurs przyspieszony. Codziennie robiłem 3-4h. Po skończeniu jazd egzamin w Wordzie i po tygodniu miałem egzamin praktyczny. Z ilością godzin to bardziej kwestia indywidualna. Ja w miesiąc zrobiłem prawko ale dla niektórych to może być spory problem tyle jazd mieć jedna po drugiej. W najgorszym wypadku dokup sobie jakieś jazdy przed egzaminem i przećwiczyć to z czym masz największy problem
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie pamiętam jak często, ale chyba jeżeli chodzi o naukę jazdy samochodem to ciężko o jakieś przetrenowanie. No chyba że będziesz robił po 8 godzin dziennie.
Jedyne o co bym się martwił to zbyt długi okres pomiędzy ostatnią jazdą i egzaminem, ale to też nie jest tak że musisz iść na egzamin zaraz po kursie bo po dwóch-trzech tygodniach zapomnisz wszystko co robiłeś.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @kabzior No właśnie dzisiaj w szkole jazdy muszę podpytać jak to jest, bo na stronie info-car jest ikonka "Zapisz się na egzamin" i zastanawiam się, czy można to sobie bezkarnie kliknąć tylko po to, żeby obczaić terminy, czy może jak już to się kliknie, to trzeba przeklikać całość i zapisać się na egzamin. ;D

• Odpowiedz