Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +34
Ciekawe co teraz robi Gabriel Fleszar
źródło: temp_file7046875961920302706
PobierzMirki, potrzebuję porady
Mój facet ma od niedawna swoją działalność, mechanik samochodowy. Wiadomo, dużo roboty. Widywaliśmy się do tej pory co weekend, a wczoraj mi przez telefon powiedział, że jest tak zmęczony po całym tygodniu roboty, że chce sobotę wieczór spędzić sam, bo jeszcze do póżnego popołudnia będzie pracował. Nie powiem, trochę mnie to ukuło. Powiedzcie mi, czy to ze mną jest coś nie tak, że tego nie rozumiem? Próbuję sobie tłumaczyć,
Mój facet ma od niedawna swoją działalność, mechanik samochodowy. Wiadomo, dużo roboty. Widywaliśmy się do tej pory co weekend, a wczoraj mi przez telefon powiedział, że jest tak zmęczony po całym tygodniu roboty, że chce sobotę wieczór spędzić sam, bo jeszcze do póżnego popołudnia będzie pracował. Nie powiem, trochę mnie to ukuło. Powiedzcie mi, czy to ze mną jest coś nie tak, że tego nie rozumiem? Próbuję sobie tłumaczyć,

Ci sami ludzie wybierają restaurację, hotele, mechanika, basen, saunę i wiele innych po opiniach np na google maps,
A szprycy nie sprawdzili że Pfizer to jedna z największych firm pełna machlojarzy, oszustów, krętaczy, cfaniakow, manipulatorów, gdzie została ukarana na łączną kwotę :
$4.626 miliardów dolarów!!!! xdddd.
A te dane są, były i będą ogólnie dostępne w google lewackim, wystarczy wpisać: "Pfizer total fines"
A to jeszcze przed covidkiem,dane.
Takze gratuluję niepelnosprytnym wyboru.
#uk #bekazlewactwa #covid19stats #covid19 #szpryca #szczepienia #medycyna #przemyslenia #takaprawda #oswiadczenie #lekarz #patologiazewsi #patologiazmiasta #chadowezycie #zdrowie #logika #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zalesie
#przemyslenia
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡
nie można być głupim i mądrym na raz tak jak nie można być grubym i chudym na raz
takie rzeczy tylko w grach że gruby wojownik rusza się równie zwinnie co taki wyglądający fit
ja to mając już 16-17 lat widziałem jaki syfi kłamstwa są pompowane przez telewizję i systemowe media
jak to możliwe że wykształceni ludzie
na drugi dzień po wprowadzeniu do np Krakowa mówią: bo my w Krakowie to chodzimy na klimatyzowaną siłkę
więc skoro mówią w TVN że się trzeba szczepić to się szczepio żeby ktoś o nich nie pomyślał jako o zaściankowych
wykształcenie nie ma znaczenia
"poznaj kompleksy ludzi a zrozumiesz ich postępowanie"
@adamsowaanon: przecież nie było obowiązku wyboru Pfizera. Mogłeś wziąć Oxford/AstraZeneca, która była praktycznie "open-sourcową" szczepionką (Oxford udostępniał recepturę też do innych producentów), a AstraZeneca produkowała to z nieporównywalnie mniejszymi marżami niż Pfizer.
Ale oczywiście zaraz będzie tutaj komentarz że to "spiseg", wszystkie firmy były w zmowie i żadna szczepionka nie działała.
na główną idzcie szurki
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora