Aktywne Wpisy

Melkovva_ +44
Poznajcie Edzia, mojego adopciaka który przyjechał do mnie dzisiaj i zajął pustkę po śmierci Zojeczki 🥹
Zupełnie inny charakterek ma 😍
#chomik #smiesznypiesek #zwierzaczki
Zupełnie inny charakterek ma 😍
#chomik #smiesznypiesek #zwierzaczki

źródło: temp_file2630835713526630717
Pobierz
markionibvb +24
#danielmagical ok

źródło: image
Pobierz
Tak z ciekawości i bez żadnych przytyków, ale powiedz w jakich grach Twoim zdaniem walka jest lepsza? Bo zawsze c myślałem, że soulsy przede wszystkim stoją dobrą walką
sporo grach w innych gatunkach daje mi wieksza satysfakcje niz soulsy w ktorych mi nie pasuje ze sama walka jest zupelnie obtarda z jakiekolwiek glebi poza tam jakas roznorodnosci buildow i stoi w takim dziwnym rozkroku pomiedzy rpgem a gra akcji
ale koniec koncow mimo ze za bardzo model walki w tych grach mi nie siedzi to najlepszy element tego gatunku
cala
Dla mnie soulsy są fajne z dwóch powodów:
-rozgrywka nie ogarnicza się do press X to win - masa gier teraz jest tak banalnie prosta i tak prowadzi gracza za rączkę, że przysypia się przy tym. Pół biedy jeżeli ma dobrą fabułę i jest dobrze wyreżyserowana to wtedy jakoś mimo wszystko się broni, ale przy przeciętniakach jest to dla mnie niemal nie do zniesienia.
-są regrywalne bo dają sporo
@ReeceWithouterpoon: spoko, rozumiem ale w takim razie jakie gry mają dobry combat według Ciebie? Slashery typu: Ninja Gaiden, DMC, Nier Automata?
Bo na pewno nie gry typu Wiedzmin i Assassin, gdzie walka jest mega uproszczona i niesatysfakcjonująca.
podobnie z stellar blade, spodziewalem sie klasycznego slashera a dostalem soulslike
to samo bylo po sukcesie serii arkham, nagle kazda gra musiala kopiowac ten sam model walki