Wpis z mikrobloga

Okazuje się, że rzekome pobicie patuski Klepackiej przez ochroniarzy Muzeum Powstania Warszawskiego było kolejnym pisowskim fejkiem?

Fejkiem, na który nie złapał się nikt kto ma powyżej 90 IQ, a PiSiory i Konfiarze już tak?

Nie może być xD

#bekazpisu #neuropa #klepacka #bekazprawakow #bekazkonfederacji #afera #patologiazmiasta
Tumurochir - Okazuje się, że rzekome pobicie patuski Klepackiej przez ochroniarzy Muz...

źródło: temp_file6870759598743188541

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tumurochir: a powiedz mi też jak tam przywożenie niemieckimi radiowozami imigrantów? Bo słyszałem że masowo już są przywożeni bo tak Tusk załatwił

Czy może też kolejne sianie popeliny PiSdowców?
  • Odpowiedz
@Zly_On

@Tumurochir: a powiedz mi też jak tam przywożenie niemieckimi radiowozami imigrantów? Bo słyszałem że masowo już są przywożeni bo tak Tusk załatwił

Czy może też kolejne sianie popeliny PiSdowców?

To prawda, sam Scholz już ich milion przywiózł, byłem
  • Odpowiedz
@Tumurochir: nie rozumiem. N------a baba wszczyna awanturę z ochroną a policja nie zawiozi jej na izbę? Ludzi pod domem, wracających spokojnie wężykiem, potrafili wywozić na drugi koniec miasta na izbę, po drodze bijąc i okradając, a je nie. Cóż za rażąca dyskryminacja #pieklokobiet
  • Odpowiedz
@kamil-tumuletz: O proszę ale to szybko wypłynęło xD Typiara nie dość że kłamie to jeszcze się zadaje z ćpunami. I jeszcze to gimnazjalne pseudo honorowe podejście na policję to ja nie chodzę! no jak się bujasz po alko z ćpunami na mieście to trudno żebyś chodziła XD Ofc nawet skarga nie złożona ale robienie opinii w tle niewinnym osobom jak najbardziej. Czysty narcyzm a może nawet i triada.
  • Odpowiedz