Aktywne Wpisy
Bipolar- +27
Kupowalem w maju 2023. Przed chwilą wyprzedałem się. Tym co jadą dalej życze powodzenia.
#kryptowaluty #bitcoin
#kryptowaluty #bitcoin
Berda +3
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
1. Dziękujemy za Wasze liczne zgłoszenia, które w ostatnim czasie nam przesyłaliście. To na ich podstawie przygotowaliśmy i wdrożyliśmy zmiany, o których najczęściej nam wspominaliście. Mamy nadzieję, że te usprawnienia spełnią Wasze oczekiwania. Oto one:
- wdrożyliśmy poprawki w wyszukiwarce duplikatów, obecnie wyszukiwarka lepiej będzie podpowiadała Wam istniejące już znaleziska;
- pojawiły się też nowe zaślepki przy treściach 18+/NSFW;
- naprawiliśmy błąd, który w ostatnich dniach dość często zgłaszaliście: problem z pushami do wiadomości prywatnych;
- w wersji webowej wdrożyliśmy poprawki do ankiet (duplikaty odpowiedzi, możliwość edycji ankiety przed opublikowanie);
- poprawiliśmy wyświetlanie wpisów zaczynających się od @;
- wprowadziliśmy zmiany przy limicie znaków w edytorze;
- przenieśliśmy "skopiuj link" z menu (trzy kropki) do ikonki udostępnij, przez co łatwiej będzie go znaleźć;
- wdrożyliśmy również poprawki do edytora artykułów;
- wdrożyliśmy wiele innych mniejszych poprawek, które na bieżąco nam zgłaszaliście.
2. Android W5.0.45 - aplikację możecie pobrać na stronie:
https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.wykop.droid&hl=pl&pli=1
W tej wersji przygotowaliśmy dla Was:
- przebudowaliśmy ustawienia oraz dodaliśmy do nich nowe opcje;
- przebudowaliśmy oraz rozbudowaliśmy edycję profilu, dodaliśmy również możliwość zmiany telefonu;
- dodaliśmy obsługę TikToka oraz twitch.tv;
- poprawiliśmy błędy z wejściem na nieistniejący profil;
- poprawiliśmy widoczności labelki NSFW na Stronie Głównej;
- dodaliśmy również kierowanie do URLi w opisach na stronach tagu i komunikatach moderacyjnych;
- naprawiliśmy problemy z 2FA.
3. iOS W5.0.24: aplikację możecie pobrać na stronie:
https://apps.apple.com/pl/app/wykop/id365459650?l=pl
W tej wersji przygotowaliśmy dla Was:
- poprawiliśmy wyświetlania na full screen;
- naprawiliśmy błąd streamable;
- wprowadziliśmy właściwe oznaczanie treści;
- poprawiliśmy wyświetlanie wpisów z duża ilością linków.
4. Obecnie część z Was otrzymała od nas zaproszenie do udziału w ankiecie, w której możecie wyrazić swoje zdanie na zadane przez nas pytania. Będzie nam niezmiernie miło jeśli wypełnicie ankiety - gorąco zachęcamy! (ง •̀_•́)ง Dajcie nam również znać w komentarzach, które kolejne usprawnienia są dla Was kluczowe! (。◕‿‿◕。)
Pozdrawiamy
Zespół Wykop.pl
[Marka własna; autoreklama]
#wykopchangelog #wykop #ios #android
Zapraszam na tag: #wykopx oraz na wykopowy MirkoCzat:
http://mikroczat.pl
( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Kiedyś działało od razu, na mobilnej wersji wciąż działa od razu
@WykopX: Rozumiemy, że nie korzystasz i nie namawiamy :) Funkcjonalność została przygotowana dla osób, które już korzystają i dzielą się materiałami pochodzącymi z TikToka. Jeśli treść nie będzie ciekawa i wartościowa, nie zyska wykopów, nie zostanie zaplusowana i nie zdobędzie tu zasięgów, prawda? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@wykop prawda ( ͡º ͜ʖ͡º)
Chyba, że przy 3 plusach zostanie przypięta przez moderację na głównej ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie kumam kto tam ustawia priorytety XD
„Sortuj od najłatwiejszych”
Jak w edycji zawoła się kogoś to nie zapisuje edycji tylko wali drugi post
Przykra sprawa, odniosą się do niej jutro po 16-ej.