Wpis z mikrobloga

@Kempes
Tak i wtedy Polska jaka była, ale była Polską. I tak jak wtedy dużo ludzi dało się oszukać podżegaczom z USA(wtedy radio wolna europa, teraz TVN) i zachciało im się wolności i demokracji. W zamian dostali postkomunistyczny układ, kilkudziesięciu procentowe bezrobocie w latach 90 wojny gangów i marazm. Zamiast wielkiej wolnej Polski powstała tania montownia na usługach Niemców.

Historia zwykle zatacza koło. Dlatego wspieram TV Republikę i polskich patriotów takich
  • Odpowiedz
@galicjanin @andrzej-roman @Pantokrator @Kempes

Dobra, bo nie chcę na debila wyjść. Chciałem po prostu coś sprawdzić. Bo od pewnego czasu na mirko jest tak, że jak ktoś głośno krzyczy(może nawet pisać ordynarne kłamstwa) to zaraz ma 100 plusów i w 10 sek. udzielają mu odpowiedzi. Jak parę razy próbowałem normalnie dyskutować np. wczoraj jakiś kolega stwierdził, że za Niemieckie okupacji ludzie chodzili sobie na baseny podałem mu nawet źródła, bo kazał coś poczytać to reakcji nie było żadnej.

Więc nie liczy się co mówisz, liczy się, żeby mieć rozgłos. Może pisać najgorsze bzdury ważne żeby to
  • Odpowiedz