Aktywne Wpisy
Lukardio +115
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
dziobnij2 +603
Poszedłem na kawę do maka i spotkałem podróżnego, który przyjechał do #gdynia z psem, kaczką i gąską. Zwierzaczki były grzeczne i szły przy nodze.
Możemy tu o Niej wiele mówić, ale Anką to jednak jakaś marka marketingowa, a ta wrzuca na stories fotki jak chłop ją za dupe trzyma xD
Swoją drogą serio szkoda mi Roberta że jak potulny piesek musi brać udział w tym przedstawieniu pt. "Pokażmy im jak się kochamy" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W waszych korpo szefostwo też spamuje wam fotkami jak jest obmacywane przez męża/żonę/kogokolwiek? Czy idąc potem w poniedziałek do pracy nie byłoby gadania i ploteczek przy kawie w stylu: "Tyyy, co on o-----ł? Pijany był/a jak to wrzucał/a?"
Parę lat temu para, która była wyznacznikiem pary perfekcyjnej. Pomimo sukcesu, kupy pieniędzy wydawali się "normalni". Szalona królowa bachaty postanowiła jednak skutecznie zmienić ten wizerunek.
A że przyklejoną łatkę ciężko oderwać...
Zgadzasz się? Daj plusika niech ludzie od PR Lewandowskiej którzy tu siedzą to zobaczą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#lewandowska #annalewandowska #lewandowski #pilkanozna #reprezentacja #logikarozowychpaskow
1. Anka nie ma za sobą żadnej wartości. Nie mówię tego złośliwie, stwierdzam fakt. Nikt by o niej nie słyszał gdyby nie Robert (nie podawajcie przykładu jakieś mało znanej dziedziny kałate, bo to tak jakbym ja, dwie lewe ręce z gier zręcznościowych, mówiłbym że cioram w nie tak dobrze, że mogę walczyć o miejsce w reprze Polski na e-olimpiadę), więc nic nie ma.
Jeszcze pytanie czy to na pewno Robert? (。◕‿‿◕。)
Z jakiegoś powodu Lewy uchodził w Polsce za człowieka inteligentnego, pewnie dlatego że za wiele się nie odzywał i dobrze kopie w piłkę, ale im więcej siebie pokazuje,
@MajorKusiol: nie wiem czemu ograniczasz grupę do jakiś karyn, dałbym spokojnie 80% p0lek w wieku od 20 do 40 roku życia.
Zresztą Anka nie targetuje to typowych karyn, tylko do młodych ( 20 parę do 40), oświeconych, p0lek, które jednak zarabiają trochę więcej niż minimalna i rozrywkami nie jest walenie żubra z
@lentilek: karyna to cecha charakteru, nie kategoria wiekowa. 20 latki ją obserwują, bo jest znana (tak jak 20-letni faceci obserwują jakiś e-sportowców, piłkarzy, pięściarzy, siłaczy etc.). Tak długo jak nie dają jej realnej kasy, to nie ma z nich korzyści poza zasięgami na IG.
40 lat to nie jest młoda,
@czarnykocur123: dlatego nigdy się nie ożenię. Alimenty dla dzieci? Spoko. Alimenty na żonę jak urodziła dzieci i nie ma zarobków, bo np. facet chciał