Wpis z mikrobloga

niekoniecznie. Sam będąc 19 letnim gejem w centrum wielkiego miasta byłem non stop nagabywany przez spermiarzy. Fakt jest taki, że było mi autentycznie źle ze sobą, skoro ktoś ich pokroju choćby pomyślał, że ma u mnie szanse wylatując tego typu tekstem. Byłem jawnie pogardliwy i zły na to, że nie jestem wystarczająco onieśmielający i wtedy zrozumiałem, że zaliczam się do przeciętnych z wyglądu ludzi, a moją jedyną walutą dla tego typu spermiarzy
  • Odpowiedz
@typowyWykopekMizogin: a ty byś się nie brzydził jakby o 20 lat starsza, dzieciata i nieatrakcyjna kobieta zaczęła cię podrywać? Bo ja miałam takie sytuacje i w sumie nadal mam. No nie interesują mnie mężczyźni w wieku mojego ojca. No straszna jestem, beeee :<
  • Odpowiedz
Nie. Po prostu dopiero w wieku 20+ lat zrozumiałem że na rynku matrymonialnym nie liczy się fajna osobowość, ciekawe zainteresowania i szacunek do kobiety tylko liczą się wygląd i pieniądze (w tej kolejności)

@Satan_Was_a_Babyboomer: A no tak. Polecam ci książkę "psychologia miłości" Wojciszke. To wygląda bardziej jak praca naukowa niż literatura popularnonaukowa, ale warto. Sam autor pisze, że zarówno w przypadku kobiet jak i mężczyzn pierwszorzędne znaczenie ma wygląd. Dopiero
  • Odpowiedz