Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +785
Kto pamięta tą aferę. Wtedy Polska to była jedna patologia, gdyby nie to, że rok później wszystkie patusy wyjechały do Anglii to bylibyśmy dalej Ukrainą 2.0
#szkola #patologiazmiasta
#szkola #patologiazmiasta
b_oski +2
BMW (RWD) mam od roku. Rok temu koła na zimowe zmieniłem za wcześnie. Teraz chciałem tego uniknąć, w efekcie czego jeździłem już w temperaturze 2°C (gdy wyskakuje komunikat ze śnieżynką) i nie czuję różnicy w przyczepności. Nawet próbowałem lekkiego (żeby nie przeszarżować) uślizgu i nie poszedł bokiem. Założone mam Bridgestone Potenza.
W prognozach widać ochłodzenie dopiero na ostatni tydzień miesiąca. Pytanie do bardziej doświadczonych: można latać na letnich, gdy na
W prognozach widać ochłodzenie dopiero na ostatni tydzień miesiąca. Pytanie do bardziej doświadczonych: można latać na letnich, gdy na
#polityka #bekazpisu
Bronienie przeżytku to tylko przesuwanie daty, kiedy ten przeżytek odejdzie w niebyt. Jak ktoś lubi, to niech się bawi
O proszę. Katoli można obrażać. Wytłumacz mi, czemu, stosując lewacka ideologię, nie można obrażać LGBT?
Ba, to nawet nie była obraża. Lewaki z TVP się zesrały bo ktoś nazwał piosenkę po imieniu - powiedział to samo co jej twórca o tej piosence.
@ukradlem_ksiezyc: Można. Kacap z konfy się zesrał poskarż się Władymirowi xD niezłe masz urojenia pokolenie płatków śniegu xD
O proszę. Czyli dajesz mi przyzwolenie na obrażanie LGBT. Dziękuję
@ukradlem_ksiezyc: Ale kto tu obraził katoli? Obrażone zostały ich uczucia religijne XD a do obrazy takich uczuć katola wystarczy powiedzieć, że Brajanek nie będzie szedł do komunii lub, że nie chcesz być ojcem chrzestnym. Taki obraz katoli, was boli już sam fakt, że ktoś nie jest katolikiem, a jak dołożyć do tego sytuacje, w których
A jak i kogo j czym obraził Babiarz? Taki wasz obraz lewaków - tolerancyjni tylko dla siebie. Do innych światopoglądów zachowujecie się jak faszyści.