Aktywne Wpisy

JankoBzykant89 +621

Majku_ +6
Wybaczcie, ale czegoś tu nie rozumiem ¯\(ツ)/¯
Kaja i Krystian - w ostatnich dniach przewinęło się tu wiele krytycznych komentarzy na temat Krystiana. Że taki a taki, że w twarz nie powie, że za plecami, że coś tam. A Kaja? Wszelka krytyka w zasadzie się rozmyła, bo "no po prostu taki ma charakter".
Zgoda, w ostatnim odcinku Krystian odwalił mocno, w poprzednich też zaczął się napędzać - słabe zachowanie z jego strony. Ale to
Kaja i Krystian - w ostatnich dniach przewinęło się tu wiele krytycznych komentarzy na temat Krystiana. Że taki a taki, że w twarz nie powie, że za plecami, że coś tam. A Kaja? Wszelka krytyka w zasadzie się rozmyła, bo "no po prostu taki ma charakter".
Zgoda, w ostatnim odcinku Krystian odwalił mocno, w poprzednich też zaczął się napędzać - słabe zachowanie z jego strony. Ale to

@ChrisYates: A kiedy nie było cenzury?
@niedorzecznybubr: oh czyli obowiązkowa religia w szkole, zakaz związków partnerskich czy symbole religijne w urzędach? Albo wsadzanie za trawkę do więzienia? W sensie ja wiem że ludzie lubią sobie używać hasełek „lewactwo” „niemiecki agent” i innych takich, ale o konkrety pytam. Bo np dla mnie normalne nie jest że partia która uważa się za pro Polska dogaduje się z partią która usprawiedliwia nazistów
@Gluptaki: nie, jestem ateistą
@ChrisYates: Niby gdzie to mamy?
@Gluptaki: też tak umiem ctrl+v
Przerażająco szybko to wszystko postępuje bo wcale nie jest związane z pokoleniami ludzi mieszkających ale właśnie z
Mozna sie przyzwyczaic do ich uzywania.