Wpis z mikrobloga

Cenzura, powalone zaimki, odmiany, multikulti i to widoczne czarne i te ukryte ukraińskie dopóki się nie odezwą. Myślałem, że wysrypi, a nie wykipi. Ehhh.

@ChrisYates: A kiedy nie było cenzury?
  • Odpowiedz
w dzisiejszych czasach to właściwie przeciwieństwo lewactwa

@niedorzecznybubr: oh czyli obowiązkowa religia w szkole, zakaz związków partnerskich czy symbole religijne w urzędach? Albo wsadzanie za trawkę do więzienia? W sensie ja wiem że ludzie lubią sobie używać hasełek „lewactwo” „niemiecki agent” i innych takich, ale o konkrety pytam. Bo np dla mnie normalne nie jest że partia która uważa się za pro Polska dogaduje się z partią która usprawiedliwia nazistów
  • Odpowiedz
Tyle lat się człowiek śmiał z tego lewackiego spierdzielenia na zachodzie, a tu dosłownie chwila moment i mamy już to u siebie.

Cenzura, powalone zaimki, odmiany, multikulti i to widoczne czarne i te ukryte ukraińskie dopóki się nie odezwą. Myślałem, że wysrypi, a nie wykipi. Ehhh

@ChrisYates: Niby gdzie to mamy?
  • Odpowiedz
@ChrisYates: Lata 90 spędziłem w Szwecji bardziej perfekcyjnej niż amerykańskie filmy które nawet nie wiedziały że aspirują do takiego poziomu życia. Wczesne lata 2000 jeszcze OK, po 2005-8 już zalew na full i zmiany drastyczne widoczne na ulicach. Dekada i już w PL całe tłumy kolorowych, domy zasiedlone kolorowymi nawet w powiatowych miasteczkach.

Przerażająco szybko to wszystko postępuje bo wcale nie jest związane z pokoleniami ludzi mieszkających ale właśnie z
  • Odpowiedz