Wpis z mikrobloga

Koksy, macie jakiś dobry sos zero, który by pasował do ryżu? Albo coś, co sprawiłoby, że ryż zacząłby być smaczny? Wróciłem do ryżu, ale ciężko to idzie. Lubię sos algierski, więc kupiłem w wersji zero z 6paka i to smakuje jak g---o.

#mirkokoksy #mikrokoksy #silownia
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kenteris: A ile jeż ryżu w porcji/dziennie? Ja dodaję bulionu warzywnego z pod smażenia warzyw lub dodaje do nich i smażę razem. Zazwyczaj jem chyba 100g suchego ryżu bez niczego bo mi po prostu smakuje. Myślę, że liczy się też technika gotowania by wyszedł po prostu smacznie sam z siebie więc warto nad tym popracować lub kupić ryżowar. Sos teriyaki też super pasuje. No i nie wiem czy warto się
  • Odpowiedz
@Kenteris: sos sojowy jasny lub ciemny, sriracha. Generalnie niewiele kcal na ilość smaku które dają. Polecam też spróbować dobrego ryżu, sam się dziwiłem, ale czuć różnicę
  • Odpowiedz