Wpis z mikrobloga

@tomasz-sadurski: Ah nie ma to jak obrażać innych bo jest się miernotą drogową, która będzie mi teraz rzucać w twarz głupie przepisy xD

Zasada jest prosta, jak nie potrafisz jeździć samochodem to zamilcz i przestań się ośmieszać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@NiesciagalnaZakretka: "... więc mam w------e"
Powinieneś zmienić nick na Niereformowalna....
Takich paździochów jak Ty są setki, każdy ma w------e, a normalni ludzie potem się wkurywiają. W szwabii szybko byś jeździł prawym pasem!
  • Odpowiedz
@hieronimek: No i widzisz, rowerem też jeżdżę po pustych chodnikach i nie dość że nie blokuję drogi to czuje się bezpieczniej i mam gdzieś mandaty. Samochodem nie szaleje na drogach i dbam zwłaszcza o moje bezpieczeństwo, od 2008 zrobilem co najmniej 800 000 km i zaliczyłem tylko 3 kolizje nie z mojej winy.
  • Odpowiedz
@pal95: o proszę, to zbudowali niezgodnie z przepisami. Bo na drogach kat. S odstępy między węzłami na drogach ekspresowych poza terenem zabudowy nie powinny być mniejsze niż 5 km, a w terenie zabudowy w granicach lub sąsiedztwie dużego oraz średniego miasta – nie mniejsze niż 3 km. Więc Twoje zjazdy co kilometr to wyjątek, nie reguła. Poczytaj trochę dziecko zamiast obrażać innych.
  • Odpowiedz
@NiesciagalnaZakretka: co nie zmienia faktu, że jeździsz niezgodnie z przepisami (bo masz na nie w------e).
A ja czekam tylko, kiedy na tych wszystkich 3 i więcej pasmowych drogach zacznie częściej patrolować milicja i walić mandaty wszystkich środkowo-pasowcom. Aż się nauczycie.
  • Odpowiedz
@hieronimek: Ja się tym w ogóle nie przejmuję bo jestem człowiekiem cierpliwym i zawsze jak z kimś się umawiam to wyjeżdżam o wiele wcześniej. Póki co nie mam takich problemów i jeżdżąc po Europie uważam, że Polacy poza nielicznym wyjątkami jeżdżą naprawdę dobrze.
  • Odpowiedz
@pal95 gdzie niby cię obraziłem? Masz problemy ze zrozumieniem prostego komunikatu? Znajdź te zjazdy co kilometr na filmie i wtedy wróć. Zacytowałem przepis z rozporządzenia, który wyraźnie stanowi, że zjazdy nie mogą być budowane co kilometr.
  • Odpowiedz
@matti82: skopiowałem twoja wypowiedź a zjazdy czasami są budowane co kilometr i niektórzy jeżdżą całe życie takimi drogami do pracy, oni też mają unikać środkowego pasa?
  • Odpowiedz