Aktywne Wpisy
wykopowa_ona +1675
Mirki, to dziś!
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
kishibashi +137
Co za p------a akcja. Dziewczyna mnie obudziła, że jakaś kobieta przeraźliwie krzyczy pomocy na ulicy, wybiegłem z domu w samych spodenkach, boso xd i... to j----e pijane karynisko broniło się przed wracaniem do domu tak że obudziło kilka ulic xd
jak chcesz to możemy grać w black deserta chociaż to g---o
to z------ś, gena miał update fontanny najlepszy z regionów jakie do tej pory wyszły
questy w
mi sie też już nic nie chce tak szczerze
skaczę między genshinem a hsr a ww i czasem jeszcze na tof sie loguje i to tyle z grania a kupiłam sobie final fantasy, remejki, XIII XIII-II a nie gram XD za starzy już jesteśmy chyba
a z BD widziałam zestaw za 100$ ale ja nic nie rozumiem z tego co tam jestXD game pass tygodniowy i
bdo jest łatwe, gra ma 3 różne opcjonalne subskrypcje plus do tego p2w item shopa xD ja gram f2p i czasami to czuć
generalnie gierka jest podzielona na pve i tzw. lifeskille czyli typowo minecraftowe rzeczy jak łowienie, gotowanie, kopanie, ścinanie drzew, przetwarzanie czy alchemia
z takich fajnych rzeczy to jest system domków trochę jak monopoly,