Aktywne Wpisy
EnderWiggin +484
#polska #imigranci #bialystok
Kurła, gdzie ja żyję ?!? Dwóch Afgańczyków nielegalnie przekracza polską granicę i zostają zatrzymani. Sędzia Anna Hordyńska z sądu okręgowego w Białymstoku przyznaje każdemu po 5000zł zadośćuczynienia xD
Ten kraj to mem. A nawet nie, bo memy są śmieszne. To g---o i karton.
Co tam się urwa dzieje ? Czy ona jest poczytalna ? xD
Kurła, gdzie ja żyję ?!? Dwóch Afgańczyków nielegalnie przekracza polską granicę i zostają zatrzymani. Sędzia Anna Hordyńska z sądu okręgowego w Białymstoku przyznaje każdemu po 5000zł zadośćuczynienia xD
Ten kraj to mem. A nawet nie, bo memy są śmieszne. To g---o i karton.
Co tam się urwa dzieje ? Czy ona jest poczytalna ? xD

Mega_Smieszek +192
źródło: temp_file7247251828502781223
Pobierz

Oczywiście, ocena na MALu nie jest żadnym wyznacznikiem tego czy jest to tytuł dobry, co najwyżej tego, ze jest popularny. 80% fanów anime to dosłownie kałożercy zajadający się ze smakiem urągającym wszelkim normom jakościowym papką podsuwaną im przez marketing naszych skośnookich zółtych braci. Po obejrzeniu ponad tysiąca tytułów anime nie raz widziałem pozycje dosłownie śmieciowe lub co najwyżej średniaczki z ocenami 8,5
Dla nich jak 90% widzom się podoba to słabe anime, jak jemu się podoba to dobre, zwykły odchył przegrywa i tyle.
Jeden to się przyczepił kiedyś do mnie bo poleciłem komuś innemu anime typu okruchy życia, ale według jego skali to nie były okruchy zycia i pod nie swoim wpisem postanowił się kłócić
(
Co do samego Lycoreco jak sama napisałaś ignorujesz aspekt fabularny. Po obejrzeniu setek a nawet i tysięcy bajek to jak bajka jest skonstruowana, jakie wartości niesie i co ma sobą do zaprezentowania zaczyna wieść prym w ocenach.
Stąd też ładne, popularne tytuły, które zostały zaprojektowane, by nabrać widza na posiadanie głębi i ciekawych relacji między postaciami nie spotykają się
@MaxinEevee: rybna prohibicja to dobry czas na lewy handel rybą. #pdk
Świetną robotę robi Chika Anzai w roli Chisato.