Aktywne Wpisy

adrninistrator +193
#smierc #zgon #dziadziustrumenka #ozzyosbourne #muzyka
22 lipca 2025 Ozzy Osbourne zmarł w wieku 76 lat [*] każden jeden plus to jedna wirtualna świeczka więcej. Łączymy się w modlitwie z rodziną zmarłego
22 lipca 2025 Ozzy Osbourne zmarł w wieku 76 lat [*] każden jeden plus to jedna wirtualna świeczka więcej. Łączymy się w modlitwie z rodziną zmarłego
źródło: Ozzy-Osbourne-Save-The-Chimps-1536x864
PobierzŁączysz się w modlitwie?
- 🙏 53.2% (419)
- 🤮 46.8% (369)

SzukamNlcku +277
Kurde życie jest piękne, wracam z pracy, syn u dziadków, żona w pracy, poszedłem na trening, później rower i basen a teraz siedzę sobie, słucham muzyki, jem pizzę i piję zimną perełkę. Takie trochę #chwalesie
źródło: 1000006513
Pobierz

Bonusowe pytanie, ile może kosztować przyłączenie prądu? Sąsiedzi mają przeróżnie, w większości z prywatnych mieszkań na przeciwko.
Mam okazję kupić, bardzo blisko mieszkania (obecnie wynajmuję po 600 ziko tak +/- 10 min od domu), w centrum miasta, cena to 70k. Po kościach czuje, że z remontem i prądem wyjdzie koło stówy...
źródło: 000ILAIMS1QMXTEI-C461-F4
PobierzZa 12k mi ktoś oferował i nie chce.
Remont do 10k, nie więcej jak sam sporo ogarniesz.
@Qullion 12k? rozumiem, że jakieś 20 lat temu? Sam kupowałem kawalerkę centrum Wrocławia za 5k/m2 +/- 10-12 lat temu. Teraz głupi garaż kosztuje więcej, cóż poradzić?
Zapytaj na fixly ile chca za położenie papy
Kurde 70 k za to chcą. Masakra lekka.
Remont to pytanie ile sam zrobisz, ale tak jak Ci podają wyżej pewnie wyjdzie
Cena - jedni mówią, że bardzo atrakcyjna, nawet uwzględniając remont, inni łapią się za głowę.
Z drugiej strony ja się zastanawiam czy w ogóle bym to brał pod uwagę, żeby kupować garaż. W centrum jak jesteś mieszkańcem masz abonament za grosze praktycznie, a miejsc do stania na ogół jest sporo.
No tylko też pytanie jaką furę masz i
@Darth_Gohan: kosztującą 1/4 tego garażu razem z remontem :D Ale dzięk temu mam gdzie trzymać rower, kosiarkę i inny szajs
Z przyłączami, ze wspólnymi „skrzynkami” to jest różnie. Warto się popytać garażowych sąsiadów i zaproponować podpięcie się pod licznik jeśli jest taka możliwość. Wiem, że dużo ludzi tak robi i jest to dobry patent ;)