Wpis z mikrobloga

@Kopytnik_1: skąd się bierze takie roszczeniowe i pasożytnicze podejście do życia? To przez wychowanie przez mamusię następnego pokolenia babskich kleszczy, które mają wpojone, że trzeba się przyczepić do faceta i go wydoic z pieniędzy i chęci do życia, czy może wynika z patologii, biedy i niezbędnej w tej sytuacji umiejętności kombinowania i wyłudzania od innych pieniędzy połączone z nieróbstwem? Poważnie pytam
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: Patrząc się na zdjęcie, wygląda jakby studiując chemię wpadła do jakiegoś kociołka. Dla przykładu: słyszałem o studencie, który tak kochał stereochemię, że zużył roczny zapas a--------y, z pracowni preparatywnej, w trzy miesiące.
  • Odpowiedz
@Myszka_: wszystko na raz. Z jednej strony faceci co "latają za spódniczkami" i dla baby zrobią wszystko, z drugiej wychowanie, z trzeciej czysta chciwość, czwarte to zmiany w społeczeństwie, piąte "ślub kobiety z państwem" i wiele więcej.
  • Odpowiedz
chciałabym żeby to było możliwe. Większość uczelni nie uczy niczego praktycznego

@Tajlosfit: To dobrze, bo to nie jest zawodówka. A jak chodzi o zajęcia praktycznie to jest program studiów i nie jest tajemnicą ile gdzie takich zajęć jest.
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: z tymi studiami to popieram. Jesli uczelnia obiecuje, ze absolwent będzie posiadał umiejetnosci x i znajdzie prace y, a okazuje się, ze nic z tego, to jest to oszutwo. 50% osób z wyksztalceniem wyzszym nie pracuje w zawodzie. I nie chodzi tu o samo odszkodowanie, tylko zeby zaprzestac marnowania ludziom czasu za publiczne pieniądze
  • Odpowiedz
xDDDDDDDDD ja jebe oplułem monitor xDD

Masz więcej tych screenów tych tępych dzid ? XD

@Vraagno: chłop mocno o wykopkach udających kobiety XD
  • Odpowiedz