Wpis z mikrobloga

Far cry 3 na series x lepiej wziac wersje z 360 ze slaba rozdzielczoscia ale 60 fps czy ta classic edition z xbox one z lepsza rozdzialka ale 30 fps :/ ? Ktos gral? Jak wrażenia ? #xbox #xboxone #xboxseriesx #gry #ubisoft #farcry3 #farcry

Która wersje far cry3 wziac na series x?

• Wersja z xbox360 41.5% (17)
  • Wersja z xbox one classic edition 58.5% (24)

Oddanych głosów: 41

• 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@needer dobre pytanie, mam obie wersje i dalej nie wiem co lepsze.

W jednej boli rozdziałka w drugiej płynność i zawsze jest jakiś dyskomfort.
  • Odpowiedz
@needer : No ja mam podobnie, kilka dni temu miałem identyczny dylemat, naszła mnie ochota na FC3 i po kilkunastu minutach zrezygnowałem z gry w wersję Classic i pograłem w wersję z X360
  • Odpowiedz
@needer : Czuć, że ma już swoje lata ale jak się wciągnąłem to o tym nie myślałem.
Jak nie grałeś w 3 to na pewno warto zagrać.

A później 4 i Primal bo wszystkie są świetne.

Zawsze możesz zwrócić kupioną grę jeśli nie pograsz dłużej niż 2h, więc ostatecznie możesz kupić FC3 Classic i przetestować jak Ci się gra w 30fps, a potem zrobić zwrot ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Beeercik ja to plyty wszystko :D fc3 pl na x360 to koszt 20-30 zl na olx, primal 30-40 , fc4 mam i mysle ktorego se dokupic i zagrac. Primal nigdy nie gralem a 3 dawno temu na pc troché
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Beeercik udalo mi sie kupic na olx wersje z 360 za 20 zl wiec sobie sprawdze a moze mnie wciagnie i przestane zwracac uwage na slabsza grafikę, wazne ze 60 fps
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Medonix wydaje mi sie ze na slabsza rozdzialke po czasie przestaniesz zwracać uwagę a jednak płynność przy grze fpp jest ważniejsza niz jakosc grafiki.. Tez nie lubie slabej rozdzialki a np max payne 3 czy cod world at war wersje z 360 przeszedlem bez problemu i dobrze sie bawilem przy obu tych grach
  • Odpowiedz
@needer też skłaniam się ku twojej opinii, w dodatku remaster ma też lekko dyskusyjnie zmienioną grafikę względem oryginału.

Wiec no chyba też w przyszłosci jak będe grał skłonie się ku wersji 360.
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@Medonix do tego czytalem na reddicie ze ma cos z dźwiękiem zrąbane tez . Fc3 na x360 taniutki, ja kupilem na olx za 20 zl wersje PL w bardzo dobrym stanie, jest tez sporo tych wersji z inna okladka z ta wyspa z czacha pod wodą tez za 20-30 zl.
  • Odpowiedz