Aktywne Wpisy
grzes1290 +269
#alkoholizm
Dziś wstałem przed 6, sporo przed moją kobietą. Od tygodnia jestem suchy. Pojawiły się natrętne myśli, żeby iść na dwór, mojej powiedzieć, że idę do auta i do śmietnika, a w miedzyczasie pójść do żabki po 200 koloru. Jakoś wytrzymałem, bo wstała około 8. Gdyby pospała jeszcze trochę, to pewnie byłbym już po tym 200. Zjedliśmy śniadanie i ja dalej walczę ze sobą.
Dziś wstałem przed 6, sporo przed moją kobietą. Od tygodnia jestem suchy. Pojawiły się natrętne myśli, żeby iść na dwór, mojej powiedzieć, że idę do auta i do śmietnika, a w miedzyczasie pójść do żabki po 200 koloru. Jakoś wytrzymałem, bo wstała około 8. Gdyby pospała jeszcze trochę, to pewnie byłbym już po tym 200. Zjedliśmy śniadanie i ja dalej walczę ze sobą.
sonig +94
Jadę dzisiaj na spotkanie, jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności sparowało mnie z laską, która mieszka jakieś 5h ode mnie. Tak dobrze nam się rozmawiało, że postanowiliśmy się w końcu spotkać w połowie drogi. Pomimo tej dużej odległości coś mi podpowiada, że powinniśmy się zobaczyć. Już nawet nie chodzi o to, czy to randka i czy coś z tego będzie, nie myślę o tym, po prostu jestem bardzo ciekawy jaka ona jest na żywo
Oczywiście, nie każdy z tych wykopowiczów ma dostęp do internetu, żeby chociaż sprawdzić życiorys (albo nawet najzwyczajniej w świecie - oficjalne ogłoszenie dostępne na stronie Mesko S.A.) Pani Renaty Gruszczyńskiej - dlatego przedstawiam krótkie streszczenie 'ogrodniczki'.
Ukończyła:
- studia magisterskie - zarządzanie, marketing, rachunkowość i kontroling - Uniwersytet Jana Kochanowskiego w Kielcach;
- studia podyplomowe - rachunkowość i finanse - Politechnika Świętokrzyska;
- studia podyplomowe - energetyka - Wyższa Szkole Kształcenia Zawodowego we Wrocławiu;
- studia podyplomowe - transport i logistyka - Wyższej Szkole Handlowej w Kielcach;
- studia menadżerskie - Master of Business Administration (MBA) - Katolicki Uniwersytet Lubelski.
Oczywiście, studia to tylko papierek, więc kto to widział ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wstawię kilka krótszych fragmentów dla kolegów, którym się nie chce czytać za długich tekstów albo mają problemy z uwagą:
Oczywiście dużo prościej skupić się tylko na jednym z tych punktów - czyli sprzątaniu ogródków - prawda? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#bekazprawactwa #bekazprawakow #bekazpis #bekazpisu #polityka
Dlatego właśnie prezesi takich największych firm zbrojeniowych na świecie jak RTX Corporation czy General Dynamics także nie posiadają wykształcenia inżynieryjnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Colek: może wreszcie ogarnie temat i polska amunicja będzie w Polsce tańsza niż amerykańska, włoska, litewska czy koreańska xDDD
Absurd, ammo 5.56 od Fiocchi jest tańsze (i lepsze) niż Mesko
Komentarz usunięty przez autora
@xaveri1983: widać że nigdy nigdzie nie pracowałeś a przynajmniej nie w żadnej większej firmie.
I taki fachowiec i specjalista musiał dopiero dostać fuchę w spółce zależnej od skarbu państwa? W NASA SIĘ NIKT O TAKIEGO EKSPERTA NIE BIŁ? ELON MUSK NIE NAPISAŁ? :D
To jest kazus tych wszystkich pisowców, którzy całe życie klepali g---o-papierki a potem wykonywali posłusznie rozkazy w s.s.p. bo normalnie nie nadawali się nawet do prowadzenia budy z kebabem. A tak? Sasin dzwonił, niewolnik
@xaveri1983: Już kardiochirurg był ministrem zdrowia. Piękne to były czasy.
Z ciekawości, naprawdę uważasz, że Steve Wozniak byłby lepszym szefem Apple? Bo Steve Jobs PRZEZ ROK STUDIOWAŁ PRAWO.
Co z niego za inżynier, powinien zarządzać co najwyżej osiedlowym spożywczakiem (niżej od Gruszczyńskiej bo ona "jakieś tam" wykształcenie ma)