Aktywne Wpisy
Historycznygagatek +153
Wiecie co jest najgorsze? Chęć niesienia dobra w tym parszywym życiu i wielka, twarda pięść obcych ludzi na mojej gębie.
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Thiocomaster +35
Chyba pokolenie Korwina dorosło i dostało brutalnego zderzenia z rzeczywistością i z wolnym rynkiem XDDDD Ja w sumie kiedyś sam byłem kucem, dopóki nie dostałem pierwszej wypłaty, gdzie Janusz przeciembiorca oszukał mnie i zabrał 500 zł i to jeszcze z najniższej krajowej. NIC TAK NIE LECZY Z KORWINIZMÓW JAK ZDERZENIE Z RZECZYWISTOŚCIĄ I SZKLANYM SUFITEM KAPITALIZMU.
#nieruchomosci #przegryw #heheszki #polityka #neuropa #bekazkuca
Kto nie był socjalistą za młodu, ten na starość strzyże stare jeże.
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: jeszcze bardziej zabawne że całkiem dużo mireczków jest w obu grupach na raz.
Hurr durr konfederacja lewaku i spermienie do nóżek pani ewy ale mieszkanie to już państwo mogłoby mi dać.
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: Gdzie?
Wtedy większość z nich pewnie miała 15-18 lat i wierzyli, że 30k miesięcznie czeka przed nimi bo są tacy wyjątkowi.
Życie większości pokazało inaczej.
Z pensji prędko nie odłożą, od rodziny nie dostali pierwszego m, więc odważniejsi obudzili się i wzięli bk2 próbując coś zmienić w ostatniej chwili a inni walczą z tym złym rynkiem.
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: no chyba, ja akurat jak już piszę o hajsie na wypoku to o tym że go mam xD
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: omg, właśnie jakby nie lewicowe podejście do gospodarki PISu to by było inaczej. To oni dali socjal w postaci BK2%. Dowalili niskie stopy % aby jeszcze bardziej
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: a kto powiedział, że w lewicowym świecie ma Ciebie stać na mieszkanie? Masz mieć mieszkanie z "przydziału" na tani wynajem. PiS rozdał hajs różnym grupom społecznym i teraz mamy tego efekty. 500+, 13,14 emerytura, BK2%, zamykanie gospodarki wraz z dawaniem darmowego hajsu przedsiębiorcom. Teraz Ciebie nie stać bo kto żyw i dostał darmowy hajs to odrazu wrzucił w beton,
Lewica krytykuje go bo to mnóstwo nieefektywnie wydanych pieniędzy, z których większość i tak zgarną banki i deweloperzy.
Liberałowie krytykują go to interwencja państwa w rynek i to jeszcze taka wyjątkowo idiotyczna, że nosi znamiona transferu środków z budżetu do podmiotów
Po kilku latach zarabiasz już jakieś
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: czego fanatykiem?
@IkdapS_: pomimo tego, że mam ok. 30 lat i mam 30k to bardziej stałem się osobą, która chce wyrównywać szanse niż to było wcześniej. Dlatego uważam, że jakaś forma redystrybucji i pomocy ludziom musi być. Tylko nie w taki głupi sposób jak dotowanie