Aktywne Wpisy
wykopowa_ona +1400
Mirki, to dziś!
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
kishibashi +97
Co za p------a akcja. Dziewczyna mnie obudziła, że jakaś kobieta przeraźliwie krzyczy pomocy na ulicy, wybiegłem z domu w samych spodenkach, boso xd i... to j----e pijane karynisko broniło się przed wracaniem do domu tak że obudziło kilka ulic xd
Do osób, które poświęcą 5 minut mam prośbę o opinię nt. wartości mojego auta. Kupiony jako nowy w jakiejś grubej promocji za 50 tysięcy złotych.
Fiat Tipo z 2018 roku, wersja Lounge, silnik 1.4 95 KM z LPG. Gaz zamontowany w 2021 roku, gdy auto miało 25 tysięcy przebiegu, teraz ma 41 tysięcy. 3 lata od nowości jeździł nim mój ojciec, potem ja.
Plusy - nie wymaga jeszcze poważnych inwestycji w elementy eksploatacyjne, może z wyjątkiem sprzęgła za jakiś czas, które zdaniem mechanika lekko się już ślizga. Obecnie świeżo po przeglądzie technicznym, połączonym z wymianą oleju i filtra powietrza. Wcześniej wymienione świece zapłonowe, płyn hamulcowy, filtr kabinowy, dezynfekcja klimatyzacji, czyli drobiazgi. Do tego serwis instalacji LPG zgodnie z zaleceniami. Obecnie jest oczywiście na letnich oponach, ale jest komplet zimówek na stalowych felgach i mają może z 5 tysięcy najechane.
Minusy - sporo obtarć parkingowych i rys od jakichś krzaków, których narobił ojciec( ͡° ͜ʖ ͡°). Ja ich nie usuwałem, z daleka nie widać, ale na filmiku w przybliżeniu już tak. Żadnych kolizji i oczywiście wypadków.
#fiat #motoryzacja
Może tak wyglądała eksploatacja ;)
@Utero: biorąc pod uwagę że obecnie Tipo kosztuje wyjściowo 100k to chuij wi