To nie może być tak "hejterzy", że tak po prostu nie podoba się wam to co wyprawiają kambomenele w Kambodży. Wy im ZAZDROŚCICIE, bo nie macie własnego życia i nikt nie chce wam słać donejtów! xD 🤣 #hanyswkambodzy #raportzpanstwasrodka #raportzakcji PS komentarz jest spod tego filmu, nie tego poniżej
@pelt: mi tam go szkoda , widac ze jest w rozpaczliwej sytuacji, na starosc zostal rikszarzem - reklamuje jakies szalasy w miejscu oddalonym od Siem Reap o 500km... widac ze nie udaje i jest powaznie chory. I ten burchel na wardze, z dnia na dzien wiekszy
@pelt: Zaszuszony złodziej,własnych synów okradł z oszczędności żeby mieć vipa+15% w drabinkach i piramidkach zarobkowych tymochowicza,obślizgła kreatura naganiacz,pazerny prostak. Ha tfu na ryj.
To jest właśnie gość ktory powie ci to co chcesz usłyszeć. Jemu sie wydaje ze jest reżyserem przedstawienia. Sądzi że jak mowi że jest szczery to każdy to łyknie. Na szczescie niektórzy już takich petów sie na oglądali i wiedzą co jest 5.
Żebranie weszło na wyzszy lvl. Teraz mamy zebraków z yt. Już nie trzeba stać pod kościołem, można pod
#xtb #gielda my tu bekę kręcimy a w HQ pewnie mają pełne gacie. Mało znany fakt ale członkowie zespołu it mogą mieć ptsd po takich sytuacjach i to nie jest żart.
xD 🤣
#hanyswkambodzy #raportzpanstwasrodka #raportzakcji
PS komentarz jest spod tego filmu, nie tego poniżej
źródło: 0
Pobierzjak mawial potezny warmjanin - jego trzeba skrocic troszke
@macfanboy: dokładnie ten sam.
Zaszuszony złodziej,własnych synów okradł z oszczędności żeby mieć vipa+15% w drabinkach i piramidkach zarobkowych tymochowicza,obślizgła kreatura naganiacz,pazerny prostak.
Ha tfu na ryj.
źródło: Ha tfu
Pobierzale pet. Wydmuszka człowieczeństwa.
To jest właśnie gość ktory powie ci to co chcesz usłyszeć. Jemu sie wydaje ze jest reżyserem przedstawienia. Sądzi że jak mowi że jest szczery to każdy to łyknie. Na szczescie niektórzy już takich petów sie na oglądali i wiedzą co jest 5.
Żebranie weszło na wyzszy lvl. Teraz mamy zebraków z yt. Już nie trzeba stać pod kościołem, można pod