Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +126
źródło: 1000015696
Pobierz
Turpizm 0
Jakiś perfumy na początku nie doceniliście, nie spodobały Wam się i musieliście przewachac xxx zapachów żeby przejrzeć na oczy i wrócić z pokorą?
#perfumy
#perfumy

W sumie to chciałem się tylko pożalić. Ostatnie 5 miesięcy na redukcji. W piątek forma życiowa, 9%bf . Byłem z siebie bardzo dumny. Na weekend pojechałem na domek ze znajomymi i wpadłem w kompulsywne objadanie się. W dwa dni zeżarłem na oko 20000kcal. Właśnie wróciłem do domu, wszedłem na wagę i tam +3,5kg +3cm w pępku na czczo po porannej toalecie. Jestem załamany. Tyle serca i pracy włożyłem w to żeby na sam koniec ulec huśtawce leptyny i greliny. To smutny dzień dla mnie :(
#silownia #dieta #mikrokoksy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: @Catmmando @Kasahara Nie możliwe jest, że przy tylu kcal w dwa dni przytył tylko 3.5kg. Przy takich kaloriach minimum byłoby
Jest to możliwe z kilku powodów. Po pierwsze przy takim BED ile przytył w tłuszcz to się okaże za 2-3 dni, ponieważ została spowolnione perystaltyka jelit, ograniczona jest też czasowo możliwość przerobiona enzymów, szczególnie odpowiedzialnych za trawienie tłuszczu. Czyli po ludzku OP jeszcze nie strawił tych 20 000 kcal. Z racji przyjęcia tak dużej ilości kcal w krótkim czasie przez obciążenie narzadów na pewno znacząco wzrosło tętno, co spali