Aktywne Wpisy
robert5502 +705
Dobra nowina!
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
bedejutro +263
To jest chyba ten słynny rezystor 01005 (0.4x0.2mm) chociaż wydaje mi się mniejszy może nawet najmniejszy występujący czyli 008004 (0.25x0.15mm). Kurła jak śmieć, dawno mnie prosty element nie zaskoczył. Ze smartwatcha zalanego wypadł.
#elektronika #elektronikadiy #lutowanie #mikroelektronika #mikrolutowanie #ciekawostki
#elektronika #elektronikadiy #lutowanie #mikroelektronika #mikrolutowanie #ciekawostki
I kolor jaki ma MVDP (ʘ‿ʘ)
https://www.canyon.com/pl-pl/rowery-szosowe/rowery-aero/aeroad/aeroad-cf-slx/aeroad-cf-slx-7-axs/3964.html
#szosa #wykopcanyonclub
W GCN pokazali kilka fajnych szczegółów: nowy zacisk sztycy, uszczelnione łożyska sterów z nierdzewki, gumki na widelcu żeby się nie rysował po opieraniu bez koła.
@jackill: Tak, ale inny, teraz jest "nowszy" ;)
Ugółem, to mam problem z kręgosłupem i wolę wygodniejsze szosy, ale bardzo mnie kusi ten Aeroad. Co może pójść nie tak ( ͡º ͜ʖ͡º)
Miałem brać tego czarnego z ultegra i kołami mavica, ale nie chciało mi się czekać do października - po drugie stożek 65mm to przesada, więc wziąłem ten, choć kolor mi średnio leży, ale oglądam coraz więcej zdjęć na żywo i troche lepiej wygląda niż na tych zdjęciach od Canyona.
Jak mi się nie spodoba to najwyżej zwróce, bo zamówienie na czarnego w poprzedniej budzie