Aktywne Wpisy

enzomatrix +127
W sobotę ostatni raz widziałem się i rozmawiałem z moją mamą, miałem podjechać wczoraj z małym upominkiem, ale rano zadzwonił tata, że mama zmarła w nocy, we śnie, po prostu już się nie obudziła. A jak Wam minął Dzień Matki?
#chcesiewyzalic
#chcesiewyzalic

mi96 +66

#motoryzacja #opel #volvo
Na co dzień jeżdżę Superbem III 1.8 TSI z DSG ale Insignię 1.6T w automacie dostałem jakiś czas temu jako zastępczy po stłuczce. Powiem tyle - gdybym kupił to auto za własne pieniądze to bym chyba usiadł na podłodze i się rozpłakał. Nie jedzie (mimo ze tylko 17 koni mniej od Skody, 163 a nie 180), ciasno jak w kokpicie myśliwca, widoczności zero bo przeszklenia są jak lufciki w
@piwakk:
Mam w tej swojej Skodzie DQ200, przy przebiegu 75 km ASO wymieniło ją na nową na swój koszt mimo tego, że było już po gwarancji. Tam był jakiś gruby babol konstrukcyjny - pomieliło trzeci bieg, kupa opiłków na magnesie i po cichu wymieniali zamiast robić akcję serwisową, bo tak jest taniej.
Tak czy inaczej w którymś momencie zmienił się kod części, gdy weszła poprawiona wersja.
@Pawell_17:
Masz rację! Założyłem, że skoro 2016 rok to już pewnie dwójka bo Insignie w mojej percepcji istnieją od upadku Omegi (którą akurat w "półlifcie" z 3.0 V6 wspominam cieplutko) a tu proszę, wiki mówi, że jedynka była produkowana 2008-2017. Jezus Maria tyle lat takie g---o klepać...
Rozumiem, ten sentyment to pewnie tak jak mój do Omegi kiedy to przesiadłem się z Astry F 1.4 i poczułem się jakbym całe życie w dupie mieszkał a teraz wyszedł i pierwszy raz świat zobaczył. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Tak czy inaczej strasznie się zawiodłem na tym aucie przez ten tydzień gdy je miałem w porównaniu do skody. O ile na autostradzie było jako-tako, choć klaustrofobicznie