Wpis z mikrobloga

W sobotę ostatni raz widziałem się i rozmawiałem z moją mamą, miałem podjechać wczoraj z małym upominkiem, ale rano zadzwonił tata, że mama zmarła w nocy, we śnie, po prostu już się nie obudziła. A jak Wam minął Dzień Matki?
#chcesiewyzalic
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 9
@razooor: lekarz stwierdził jako bezpośrednią przyczynę śmierci zatrzymanie akcji serca. Od kilkunastu lat chorowała na nadciśnienie, ale w ostatnich dniach nic nie zapowiadało takiego obrotu spraw, w sobotę czuła się całkowicie normalnie
  • Odpowiedz
  • 162
@enzomatrix to jest właśnie to czego boję się najbardziej.. Jak ludzie chorują to jakoś się tam człowiek do tego przygotowuje, a tak nagle z d--y.. to mnie chyba zniszczy.
  • Odpowiedz
@enzomatrix moją Mamę znalazłem na podłodze w kuchni. to samo - nadciśnienie, dobre samopoczucie i nagle serce stanęło. 58 lat. Niestety wiem co czujesz. Trzymaj się chłopie i wyrazy współczucia.

@Dominias: nie niszczy. mnie przynajmniej nie zniszczyło. ale od tego czasu mam codziennie z tyłu głowy myśl, że ten dzień może być ostatnim. zmienia to perspektywę na różne rzeczy.
  • Odpowiedz