Aktywne Wpisy
power-weak +53
AlexBrown +2
#perfumy
Szukam perfum albo wody o zapachu sosny. Igliwia, szyszek, żywicy. Najbliższe do tego zapachu, z tego co dotychczas machałem, był krem do rąk duńskiej firmy Skandinavisk. Ale oni w swoim asortymencie mają tylko kosmetyki do ciała i świeczki.
Mam Lalique Encre Noir, niby według opinii zapach leśny, ale to nie to jednak. Potrzebuję czegoś prostego, co będzie pachniało jak sosna od samego początku do końca, bez żadnej ewolucji zapachu,
Szukam perfum albo wody o zapachu sosny. Igliwia, szyszek, żywicy. Najbliższe do tego zapachu, z tego co dotychczas machałem, był krem do rąk duńskiej firmy Skandinavisk. Ale oni w swoim asortymencie mają tylko kosmetyki do ciała i świeczki.
Mam Lalique Encre Noir, niby według opinii zapach leśny, ale to nie to jednak. Potrzebuję czegoś prostego, co będzie pachniało jak sosna od samego początku do końca, bez żadnej ewolucji zapachu,
Jestem Marcin, mam 33 lata i rok temu po wielu trudach dostałem awans w firmie w której jebię już od ponad 7 lat. Wcześniej wspomniany Bernard jest synem właściciela tej firmy, zasiada w zarządzie i formalnie jest moim szefem ale kumplujemy się bo współpracujemy ze sobą od dłuższego czasu. Bernard ma 28 lat, jest bardzo wysoki i dobrze zbudowany, ma gadane i skończył prywatną uczelnię w Londynie, którą zasponsorował mu Ojciec i aktualnie uczy się zarządzać firmą swojego starego. Bernard ma 140 metrowy apartament w Cosmopolitanie - luksusowym budynku mieszkalnym w centrum Warszawy, drogie fury i ogólnie w #!$%@? hajsu, gra w golfa, chodzi na modne imprezy, zna się z biznesową elitą i ma sporo znajomych z tego świata i od czasu do czasu zabiera mnie ze sobą w szczególności gdy spotkania mają charakter służbowy ale nie tylko.
Zakumplowaliśmy się trochę bardziej w ostatnim czasie i widzę z bliska jak wyglądają relacje damsko-męskie w przypadku kiedy ktoś jest serio #!$%@? Chadem. Pamiętam jakie miałem wyobrażenie o Chadach szczególnie takich którzy mają dużo kasy i powiem Wam, że rzeczywistość jest w #!$%@? mocniejsza niż myślałem. Wydawało mi się na przykład, że Julki od bogatych Chadów szybko oczekują jakiś gestów pieniężnych, np. jakiegoś prezentu, drogiej kolacji itd. i dopiero gdy tego typu gesty zostaną wykonane to Julka rozkłada swoje nogi. Jak to wygląda w rzeczywistości? Bernard wbija na imprezę, gada z jakąś Julką 9/10 przez 15 minut, stawia jej drinka za 20 zł, gadają potem godzinę, po czym Julka wsiada do ubera z Bernardem i jadą do niego na chatę. Więc to całe #!$%@? No-ONS brutalnie mówiąc jest skierowane tylko do zwykłych chłopaków. Wiadomo, że po Bernardzie też widać, że ma hajs i Julki na to lecą ale on nie musi prawie wcale wydawać pieniędzy i może szczać Julkom do mordy, a one jeszcze mu #!$%@? będą za to dziękować! #!$%@?ło mi to łeb na początku ale teraz rozumiem, że jak ziomek wygląda mega zajebiście, widać po nim że jest bogaty to naprawdę może z tymi Julkami robić wszystko na co ma ochotę.
Ostatnio była taka sytuacja, że Bernard spotykał się z jakąś Julką i powiedział jej, że będzie z nią utrzymywał dalej kontakt tylko i wyłącznie jeżeli przyprowadzi do łóżka jakąś swoją zajebistą koleżankę i wyraźnie zaznaczał, że musi być zajebista bo jak nie to nara. Potem razem siedzieli i oglądali jej Instagrama, a Bernard wybierał do których jej koleżanek ona ma zagadać żeby razem mogli zrobić trójkąt. Do trójkątu doszło po czym Bernard i tak oczywiście kopnął tą Julkę w dupę XD. Więc tego typu akcje są na porządku dziennym i musimy się wszyscy z tym pogodzić… Myślę, że mało ludzi ma szansę oglądać ten świat tak bardzo z bliska, więc będę Waszym agentem i postaram się zdawać raporty. Poniżej obrazek AI pokazujący sytuację Bernarda... pozdro
#pasta #chadowezycie #przegryw #p0lka #blackpill #spiritualchad
Komentarz usunięty przez autora