Aktywne Wpisy
Zoriuszka +367
Ciekawe czy za mojego życia wejdzie 4 dniowy dzień pracy. Rozwiązanie to ma same plusy dla społeczeństwa w sumie wedle badań, nie tylko pod względem zdrowia psychicznego pracowników, ale także ich wydajności w pracy.
3 dni wolnego w tygodniu to idealna liczba na wyczilowanie :3
#przemyslenia #przemysleniazdupy #pracbaza
3 dni wolnego w tygodniu to idealna liczba na wyczilowanie :3
#przemyslenia #przemysleniazdupy #pracbaza
detar +366
Cześć Mirce i Mirabelki!
Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z firmą Dom Development i mógłby się wypowiedzieć? Interesują mnie ich inwestycje we Wro, ale czy sam deweloper jest godny polecenia na tle innych?
Heh, oszczędzam na remont żyjąc jak szczur i obniżając swój komfort życia (。◕‿‿◕。)
Napiszę na privie.
Wiesz co, były już wątki o DD m.in na wykopie i ogólnie zdanie na ich temat jest ok, jedynie co to trzeba dopytywać o wykonawcę inwestycji. Nie wiem jak to w praktyce wygląda, czy przed podpisaniem umowy, sprzedawca wyjawi mi to info i czy znajdę jakąś opinie na necie o danej firmie co tam te bloki buduje.
I to jest super porada. Dzięki Miras, zgadam też oczywiście o to u pośrednika.
Właśnie widzę, że ceny obsuwają się nawet o kilkadziesiąt tys względem dev a jakiś mniejszych na podobnej lokalizacji w podobnym metrażu. Tak, więc coś musi być na rzeczy. Najtańsze z metra mieszkanka ma ATAL, ciekawie dlaczego ( ͡º ͜ʖ͡º)
Możliwe, że teraz już tak jest. Aczkolwiek wcześniej posiłkowali się w jakimś stopniu kimś.
Teraz mnie zmartwiłeś, ale chyba nie może być aż tak źle na innych inwestycjach.