Wpis z mikrobloga

https://wykop.pl/wpis/77260043/pamietajcie-ludzie-generalnie-sa-mili-i-nie-beda-c#270645033 wrzucam ripostę tu bo mnie zablokowaliście i nie mogę tego zrobić pod waszym postem: #przegryw #depresja #samotnosc #fobiaspoleczna
ale o co wam chodzi bo ni chooja nie rozumiem? Takie były fakty, że chodziłam do małej powiatowej szkoły i na własne oczy widziałam - tam gnębiono za jakieś odstępstwo w wyglądzie. było się momentalnie na językach. Odmiennośc fizyczna wystarczy do dostania łatki. To nie ja sobie wymyśliłam, opisuję tylko co widziałam. Polecam przejrzeć pozostałe 15k moich komentarzy, przez 15 lat pisania na wykopie pewno znajdziesz więcej sprzeczności do oscreenowania, powodzenia.
edit: aaa, dobra rozumiem, wam się chyba słówko zjeb nie podoba. Że niby ja dodałam, chociaż wszyscy o nim tak mówili. chłopak powinien być. ja za to mogę być p0lką.
Powiem wam coś jeszcze: kierowca naszego gimbusa miał ksywę "zryt%^ pe%#%^ł w kapeluszu" i jak tylko z daleka zauważyliśmy go, to już było wiadomo, że typ będzie nam sprawdzał bilety miesięczne, dlatego był zryty, bo to był jedyny kierowca który to robił. Dzieciaki były okrutne w wymyślaniu ksywek i to nie jest moja wina.
A kiedyś jak chłopaki w karty przegrali między sobą a grali na wyzwania to jednym z wyzwań było podejście do mnie i klepnięcie mnie w dupę.
Relacjonuję jak było, tu wasza patologiczna reporterka, pozdrawiam z miejsca wydarzeń, patologiczna powiatowa szkoła w polsce w burzliwych latach 90. Halo, halo mietku, odbiór. @Sandevistan @wyscrollowany @DzikiWonsz221
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rybsonk: to znaczy nic. Żałuję, że w ogóle się zabrałem za tę dyskusję. Po jakichś 20 minutach miałem zresztą ochotę skasować koment, bo tak czułem, że będzie to bezowocna polemika, ale - jak wiadomo - po kwadransie od napisania nie idzie tu niczego cofnąć. Potem z kolei już pisałem w pośpiechu, bo nie lubię zmieniać pory, o której idę spać, a w dodatku włączyły mi się przesadne emocje, w konsekwencji
  • Odpowiedz
@soyunmago: dowcip polega na tym że masz rację. Tak, jest hipokrytką. Tak, bardzo duża część jej contentu opiera się na "nie możesz grupować wszystkich kobiet" a inna część opiera się właśnie na grupowaniu i pisaniu co te (w domyśle wszystkie - w końcu przy pisaniu o p0lkach nie zawsze zaznacza się że wszystkie) przegrywy robią. Innymi słowy nie spełnia własnych standardów.
I co z tego?
Możesz jej to pisać -
  • Odpowiedz