Aktywne Wpisy
Też was na jesień łapie deprecha?
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
kasiaret +95
#slubodpierwszegowejrzenia mam wrażenie, że kobiety są dużo bardziej ogarnięte i stabilne życiowo niz dobrani partnerzy. Dziewczyny są wykształcone, mają prace, mieszkania i są samodzielne.
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował

#logikarozowychpaskow
#logikaniebieskichpaskow
Dziewczyna 1,5miesiaca temu rozstała się ze mną po 5letnim związku, od pół roku były znaki że coś się pogarsza. Jak zaakceptować fakt że już miesiąc temu słyszałem powiadomienia z tindera na jej telefonie a ostatnio dowiedziałem się że już się z kimś spotkała? Czy to źle i toksycznie z mojej strony że mam jej to za złe, czy ma prawo robić już co chce mimo że ja tak naprawdę dopiero niedawno zacząłem trawić rozstanie i widzi przez co przechodzę, dodam że jeszcze póki co ze sobą mieszkamy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: hyh... ¯\(ツ)/¯
Zaakceptuj to, że ludzie mają wolną wolę a ty nie posiadasz drugiej osoby. Związek istnieje dzięki dwóm chętnym osobom i kiedy tego zabraknie to związek się rozpada.
Teraz każdy z was prowadzi osobne życie.
Koniec i .
Tu też możesz zacząć szukać nowej osoby
@mirko_anonim: jest wolna ¯\(ツ)/¯
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
Chociaż większość jego wpisów, to i tak trolling, więc ciężko wyczuć kiedy pisze coś na serio.
────
@mirko_anonim: mikroblog niestety opanowały boty i neuropki. Też uważam, że to syf