Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +154
Pół godziny temu moja dziewczyna strzeliła focha, bo ośmieliłem się zjeść śniadanie wtedy jak ona jeszcze spała, bo chciała zjeść razem ze mną, a nie osobno. A jak jej powiedziałem (trochę głośniej, ale normalnie bez żadnych wulgaryzmów czy patologii), że robi problem z niczego i mogłaby przestać się ciągle obrażać o byle g---o, to powiedziała, że krzyczę i wyszła ode mnie z mieszkania.
Czy wy k---a jesteście normalne? Jeśli związek ma polegać
Czy wy k---a jesteście normalne? Jeśli związek ma polegać
wykidajka +26
Identyczna na AliExpress za 200zl, te same zdjęcia itd.
Na allegro 1000zl xd
Zgowilem naruszenie ale odrzucili, przecież to jest szukanie jelenia, widać, że dwie osoby juz kupiły...
#motocykle #allegro #szukaniejelenia
Na allegro 1000zl xd
Zgowilem naruszenie ale odrzucili, przecież to jest szukanie jelenia, widać, że dwie osoby juz kupiły...
#motocykle #allegro #szukaniejelenia
źródło: temp_file5343492595648131718
Pobierz

Proponuję uśmiechniętemu rządowi i pomysłodawcom tego pr0jektu wyciągnąć z talii poniższą kartę i nią czym prędzej zagrać w swoich umysłach ( ͡º ͜ʖ͡º)
#nieruchomosci #kredythipoteczny #bekazpodludzi #kredyt2procent #heheszki
źródło: temp_file3230585029513101616
PobierzAle przecież to takie polskie. Zrobić coś a później postępować według mądrości ludowej "Jakoś to będzie, rząd pomoże".
W TymKraju nie opłaca się myśleć i być rozsądnym (wakajki kredytowe, helicopter money podczas covid teraz ten program)
@Satan_Was_a_Babyboomer: Bóg dał dzieci, Bóg da na dzieci
@the_good_guy: K---a, pamiętam jakąś sprawę dla reportera (a raczej jej fragment w filmiku @ArseneWengerTheAnimatedSeries ) gdzie babka dosłownie z chłopem mieszkali w jakiejś szopie z dziesiątką dzieci i zrobili kolejne ლ(ಠ_ಠ ლ) I właśnie padło tam (mniej więcej) te zdanie. Do teraz mnie skręca jak tak można było kijowy los własnym dzieciom zgotować na dzień dobry i
Ale to normalne w podkarpackim że się strzela bomble a potem kombinuje co dalej
@Satan_Was_a_Babyboomer: z tego co się orientuję sprawa FRANKOWICZÓW ciągle się ciągnie XD więc tak masz rację