Aktywne Wpisy

yahoomlody +110
źródło: temp_file4322187448826232945
Pobierz
Medokin99 +206
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz

Na allegro 1000zl xd
Zgowilem naruszenie ale odrzucili, przecież to jest szukanie jelenia, widać, że dwie osoby juz kupiły...
#motocykle #allegro #szukaniejelenia
źródło: temp_file5343492595648131718
Pobierz@wykidajka: a to nie można kupić za 200 u chińczyka i sprzedać za 999 w Polsce?
Zamiast samemu kupić i wystawić bo widzisz wyraźnie, że jest ssanie to się prujesz, że ktoś potrafi zarobić.
Allegro ma podróbki w dupie od wielu lat. Zgłaszałem wiele razy, w różnych kategoriach - nic sobie z tym nie robią. Ważne, że będzie
@JuneJohn:wskaż fragment, gdzie piszesz po podróbce. I tak, na allegro można handlować podróbkami.
Miałem w planach odnowić sobie stary rower bo gnije w garażu w kanale. podobierałem części wyszło około 1.5k za tyle to ja bym kupił używany rower na lepszym osprzęcie i w lepszym stanie. do wymiany amortyzator z przodu, łańcuch, zębatki z
Rozumiem, drożej kilka procent bo już wysyłka z Polski, koszty, zysk itd. Ale 5x drożej?
Jest też druga opcja - gość nie ma towaru na stanie, a nie chciał zdejmować ogłoszenia, więc czasowo zwiększył cenę żeby nikt nie kupił
Edit:
Na 90% są to faktycznie podróbki, polecam poczytać na reddicie. Tam sporo jest tematów o tanich kierownicach tego producenta.