Aktywne Wpisy
wilkCaly +296
No cześć Mirki, mam sąsiadów Azjatów i zaraz mnie coś strzeli. Zwracałem im już uwagę że motorycznie zaśmiecają korytarz ale jak krew w piach. Jak dzwoni do nich ochrona to nie otwierają. Cała klatka jednak jak na załączonym obrazku. Stoją rowery, buty, wózki, zabawki.... Myślałem nawet żeby im nasrać do tych butów ale pomyślałem, że zapytam was o jakieś rady... Co z tym zrobić?
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
Kolorowezworki +80
Zdałem sobie sprawę, że przepisowa jazda po Polsce jest nie lada wyzwaniem. Podczas moich ostatnich wyjazdów, których trasa łącznie to ponad 2k km, postanowiłem sobie, że będę jechał w 100% zgodnie z przepisami. W przypadku ograniczenia prędkości - tempomat +7km/h bo o tyle mniej więcej zawyża mój prędkościomierz. Inni kierowcy się zachowują jak jakieś małpy - podjeżdżają pod dupę, machają łapami, migają światłami, wyprzedzają i hamują przed maską, wyprzedzają na trzeciego, wyprzedzają
Pół centymetra w prawo i mielibyśmy wojnę domową w USA. A tak mamy naznaczonego przez opaczność bożą kandydata, który wygra na 100%.
Zastanówmy się komu oba te scenariusze są na rękę.
@theOstry: xD
Mielibyśmy może drugiego bizona i rysowanie kredkami po chodnikach przez trumpistów.
@Filipterka25: kolega nie był w Ameryce i nie widział masy redneckow w pickupach oblepionych vote for trump I carry gun. I am pro life God with trump itp itd
SIŁA LETALNA
(ʘ‿ʘ)
Jakby Trumpa zabili to na bank znalazło się wielu chętnych by odpłacić Demokratom stukrotnie, zwłaszcza że wielu z nich to podstarzali boomerzy, którzy mają tone broni i nic do stracenia.
Przypominam tego dziadka z Panamy co zabił dwóch aktywistów klimatycznych, bo blokowali drogę. Takich dziadków w USA są setki tysięcy.