Aktywne Wpisy
kidi1 +37
Ze względu na to, że idzie zima, czeka nas ten sam scenariusz związany z dziećmi.
Dziecko łapie wirusa grypy.
Objawy to gorączka ból głowy, kaszel, osłabienie.
Rodzic idzie z dzieckiem do lekarza.
Lekarz bada powierzchownie, ale nie robi żadnych testów.
Dziecko łapie wirusa grypy.
Objawy to gorączka ból głowy, kaszel, osłabienie.
Rodzic idzie z dzieckiem do lekarza.
Lekarz bada powierzchownie, ale nie robi żadnych testów.
PiccoloColo +32
6 a może nawet 7 znajomych się o------o przez ostatnie półtora roku. No p------o chłopów.
Mam 35 lat, jestem wolny i nigdy nie miałem tindera. Ale zainstalowałem go wczoraj , żeby sprawdzić czy to co piszecie na #tinder #blackpill jest prawdą ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dałem sobie 24 godziny.
Oto moje obserwacje.
+ wstawiłem jedno zdjęcie portretowe i jednego mema, wypełniłem kilka pól z danymi, ale nie wszystkie, dałem jakiś śmieszny opis, żeby pokazać, że mam do siebie dystans, oceniam siebie na 6/10, anim brzydki anim piękny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
+ przez dobę zalajkowało mnie 20 dziewczyn, przy czym z 4 mnie zmatchowało
+ udało się pogadać z wszystkimi 4 zmatchowanymi dziewczynami i tutaj potwierdziło się niestety to co piszecie, rozmowy są drętwe mimo moich starań, najciekawszą rozmowę udało mi się poprowadzić z samotną mamą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
+ no właśnie, samotne mamy - przejrzałem sporo profili w promieniu 40 km i oceniam, że 1/4 to rzeczywiście były samotne matki, ale podejrzewam, że jest ich więcej, bo np. o tej z którą mnie zmatchowało nie wiedziałem, może przeoczyłem, bo nie ogarniam tej aplikacji nic a nic,
+ fotki - chyba połowa przejrzanych profilów albo nie miało fotek wcale albo były wstawione fotki, na których nic nie zobaczycie, np. jakaś postać fotografowana z kilometra albo jakieś bohomazy
+ piękne dziewczyny - widać, że te bardziej urodziwe dziewczyny popisują się w swoich profilach ( ͡° ͜ʖ ͡°) tzn na fotkach znajdziecie wszystko: dziewczyna w pięknej kreacji, dziewczyna podczas uprawiania sportu (najczęściej chyba snowboard), dziewczyna w pracy, dziewczyna w podróży obowiązkowo za granicą, profile są odpicowane tak, żeby już samymi fotkami pokazać facetom, że jestem piękna, światowa, mam oryginalne zainteresowania i takiego faceta szukam ( ͡° ͜ʖ ͡°) szkoda tylko, że nie czuć tego podczas rozmowy, bo z jedną taką mnie też zmatchowało
+ co ciekawe, ani razu nie natknąłem się na chamskie i głupie opisy w stylu "mężczyzna zaczyna się od 180 cm", a nie ukrywam, że na to liczyłem najbardziej ( ͡° ͜ʖ ͡°) coś mi się wydaje, że ten wzrościzm jest trochę przesadzony, sam mam 180 cm i wpisałem to w info, ale podobno na skutek inflacji Glapińskiego wymagane jest już 190 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
+ pojawiło się za to sporo opisów typu jestem zołzą, ale musisz mnie traktować jak księżniczkę ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie wiem dziewczyny po co wy to robicie, z takim podejściem to znajdziecie tylko desperata i to pewnie tylko takiego co chce poruchać
+ co jeszcze, co jeszcze... no to może małe podsumowanie.
Wydaje mi się, że kilka rzeczy, które regularnie pojawiają się na #tinder to przesada, np. tekst o wzroście nie jest tak wszechobecny. Ogólnie nie czułem, żeby kobiety miały tak wyśrubowane wymagania jak piszecie, ale też rozmawiałem tylko z 4 i bazuje głównie na tym co było w opisach. Może jakby się udało pogadać z wieloma to by wyszło, że jam nie godzien. Faktem jest to, że 90% ludzi nie powinno tam być, bo w profilach widziałem głównie "szukam czegoś stałego albo na krótko". Co to ma niby znaczyć? Że ogólnie szukam romantycznej miłości, ale możemy się tylko poruchać? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Konto zlikwidowałem i raczej tam więcej nie wrócę, bo szkoda czasu.
#tinder #zwiazki #rozowepaski #blackpill
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: nie wiem czy dalej tak jest, ale jakiś czas temu powszechnie było wiadomo ze na poczatku po założeniu masz boosta.
@mirko_anonim: ale Ty dosłownie 24h korzystałeś z tej apki xd
weź sobie realnie pokorzystaj z tego 3 miesiące - realnie próbuj się umawiać z tymi kobietami, prowadź z wieloma konwersacje itd. to wtedy będziesz mógł realnie ocenić tą
czasami tak krótki czas może być zupełnie niemiarodajny
w trakcie pierwszych 24h przyjmijmy widzi Cie 80% dziewczyn w okolicy, dostales 20 lajkow, to sa dziewczyny ktore od jakiegos czasu maja tindera, a teraz przez najblizsze 2/3 dni zobaczy Cie pozostalo
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
Na żywo przmilała się do mnie wyższa, miałem laski swojego wzrostu a na tinder? Też zdarzały się elementy że pytały o wzrost i wiecie co? Daje sobie rękę uciąć że do tej pory tam siedzą. Po prostu omijać takie, pytanie o wzrost to red
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny