Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Zostałam zg*alcona przez "kolegę" z pracy w biurze w pracy.. Poddałam się nie chciałam żeby mnie zabił tego samego dnia zgłosiłam to na policję i zabrano mnie do szpitala... Spędziłam trzy tygodnie na oddziale psychiatrycznym po wyjściu na 5 dni znów to niego trafiłam i piszę to stamtąd na benzodiazepinach nic nie czuję już...
Mój mąż i ja znamy się od dziecka byliśmy razem od 16 roku życia dziś mamy oboje po 26.. Rzucił mnie jak śmiecia i rząda rozwodu bo brzydzi się mnie ponieważ uprawiałam #s--s z innym mężczyzną i nie obchodzi go to że był to g---t bo on z "nikim nie spał i nikt go nie zgwałcił" i nie będzie mi pomagał leczyć traumy i nie będzie o tym słuchał, powiedział że ten gość uszkodził mnie na całe życie i on nie będzie marnował życia :(
Cały mój świat się zawalił, drodzy panowie nie gwałcie kobiet proszę.

#psychiatra #damskiprzegryw #zwiazki #s--s #pracbaza #logikaniebueskichpaskow

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim bardzo, bardzo Ci współczuję. Koledzy piszą że może to jest bait. Ja już takie rzeczy widziałam na własne oczy więc śmiem twierdzić że może to nie bait.

Leczenie traum - skorzystaj ze wsparcia psychotraumatologa. Trudna droga przed Tobą, pozostawiona sama sobie. Mam nadzieję że są przy Tobie Twoi pozostali bliscy.
  • Odpowiedz