✨️ Obserwuj #mirkoanonim Zostałam zg*alcona przez "kolegę" z pracy w biurze w pracy.. Poddałam się nie chciałam żeby mnie zabił tego samego dnia zgłosiłam to na policję i zabrano mnie do szpitala... Spędziłam trzy tygodnie na oddziale psychiatrycznym po wyjściu na 5 dni znów to niego trafiłam i piszę to stamtąd na benzodiazepinach nic nie czuję już... Mój mąż i ja znamy się od dziecka byliśmy razem od 16 roku życia dziś mamy oboje po 26.. Rzucił mnie jak śmiecia i rząda rozwodu bo brzydzi się mnie ponieważ uprawiałam #s--s z innym mężczyzną i nie obchodzi go to że był to g---t bo on z "nikim nie spał i nikt go nie zgwałcił" i nie będzie mi pomagał leczyć traumy i nie będzie o tym słuchał, powiedział że ten gość uszkodził mnie na całe życie i on nie będzie marnował życia :( Cały mój świat się zawalił, drodzy panowie nie gwałcie kobiet proszę.
@mirko_anonim bardzo, bardzo Ci współczuję. Koledzy piszą że może to jest bait. Ja już takie rzeczy widziałam na własne oczy więc śmiem twierdzić że może to nie bait.
Leczenie traum - skorzystaj ze wsparcia psychotraumatologa. Trudna droga przed Tobą, pozostawiona sama sobie. Mam nadzieję że są przy Tobie Twoi pozostali bliscy.
Coś czuję, że nowy Mini właśnie zabił większość konkurencyjnych premium mini PC. Możliwe 2500-2600 zł za kilka miesięcy ( ͡€ ͜ʖ͡€) Wielkość prawie jak Apple TV, wszystkie USB to TB, bardzo mocne wyjście audio dla słuchawek, 16GB RAM na start.
Zostałam zg*alcona przez "kolegę" z pracy w biurze w pracy.. Poddałam się nie chciałam żeby mnie zabił tego samego dnia zgłosiłam to na policję i zabrano mnie do szpitala... Spędziłam trzy tygodnie na oddziale psychiatrycznym po wyjściu na 5 dni znów to niego trafiłam i piszę to stamtąd na benzodiazepinach nic nie czuję już...
Mój mąż i ja znamy się od dziecka byliśmy razem od 16 roku życia dziś mamy oboje po 26.. Rzucił mnie jak śmiecia i rząda rozwodu bo brzydzi się mnie ponieważ uprawiałam #s--s z innym mężczyzną i nie obchodzi go to że był to g---t bo on z "nikim nie spał i nikt go nie zgwałcił" i nie będzie mi pomagał leczyć traumy i nie będzie o tym słuchał, powiedział że ten gość uszkodził mnie na całe życie i on nie będzie marnował życia :(
Cały mój świat się zawalił, drodzy panowie nie gwałcie kobiet proszę.
#psychiatra #damskiprzegryw #zwiazki #s--s #pracbaza #logikaniebueskichpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim OK
Leczenie traum - skorzystaj ze wsparcia psychotraumatologa. Trudna droga przed Tobą, pozostawiona sama sobie. Mam nadzieję że są przy Tobie Twoi pozostali bliscy.
@mirko_anonim: ok
@njdnsjdnjs: gdyby to była prawda, to faceta by wzięli od razu 3 miesiące
@mirko_anonim: (╥﹏╥)
@njdnsjdnjs jest tag pracbaza i damski przegryw, serio pytasz? xD
@Antymisetyzm: masz w poście, że @razzor91
No bo przecież narzędzie zbrodni mam tylko dobrze je pilnuje.
@lexico: Za zgwałcenie w polsce to rok w zawiasach i odpowiada się raczej z wolnej stopy.
Komentarz usunięty przez autora
@royal_princess: nie mogłaś jakoś pomóc tym gwałconym kobietom? ( ͡° ʖ̯ ͡°)