Aktywne Wpisy
TheKa +2
Jaka książka albo film wywarły na Tobie największe wrażenie?
Milo900 +1
11 luty, mam zrobione 18k kroków, to daje ok 1700 krokow dziennie.
Niby czlowiek cos wiecej sie rusza niz wczesniej a waga nadal w gore.
J---c, czekam na pizze z mojej ulubionej pizzerni nocnej. Nigdzie nie ruszam sie z chalupy do konca tygodnia
#dieta nie dziala #chudnijzwykopem to scam #pizza #jedzenie
Niby czlowiek cos wiecej sie rusza niz wczesniej a waga nadal w gore.
J---c, czekam na pizze z mojej ulubionej pizzerni nocnej. Nigdzie nie ruszam sie z chalupy do konca tygodnia
#dieta nie dziala #chudnijzwykopem to scam #pizza #jedzenie

Miałem okazję pojeździć trochę samochodem po Włoszech czy Hiszpanii. Tam to jest dopiero patologia na drogach.
Wyprzedzanie na ciągłych, przejeżdżanie na czerwonym, czy w----------e się pieszych/rowerzystów przed samochód to norma.
Dodatkowo oznaczenie poziome na drogach to jakiś żart, pierwszeństwo to ma ten kto pierwszy wjedzie, albo kto ma mocniejszą psyche.
Nie mówiąc już o tym, że parkują na zderzak i wszystkie samochody są poobijane z przodu i tyłu (przynajmniej we Włoszech). Strach zostawić auto gdzieś na mieście.
Oczywiście też co chwile słychać dźwięki klaksonu na drogach.
A jak jechałem przepisowo po za terenem zabudowanym to wszyscy mnie wyprzedzali, tak jak wspomniałem wcześniej często przez podwójną linię ciągłą.
Więc jeśli jedyną trasę jaką przejechałeś za granicą to był przejazd autostradą w Niemczech to skończ p-------ć głupoty.
#samochody #europa #logikaniebieskichpaskow #takaprawda #motoryzacja #polskiedrogi
Natomiast w Polsce... O ja p------e. Na krajowkach to jest praktycznie non stop jazda z dusza na ramieniu. Wioskowe
W Polsce jest pełna kultura jazdy - tak jak piszesz we Włoszech i Hiszpanii jest grubo.
@kimunyest95: Zapomniałeś o miernotach drogowych, które nie potrafią wyprzedzić tira i potem są takie pociągi na 20 samochodów OCZYWIŚCIE jadących miernie - czyli zderzak w zderzak i nie ma jak ty kapeluszników wyprzedzic
Źle mi się jeździło jedynie po krajach bałtyckich gdzie jest totalna dzicz na drodze, brak autostrad i trzeba być czujnym żeby przyhamować lub zjechać na pobocze jak ktoś ci
@mdlejtecole: Bo piszą to ludzie, dla których mega wyjazdem i wyzwaniem jako kierowcy jest opuszczenie województwa.
Inna sprawa, że ten traktor tez powinien zjechać co jakiś czas na przystanek i przepuścić auta za sobą.