Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
W jakich sytacjach dopuszczacie powrot do partnerki z ktora zerwaliscie? Panna w------a mnie do tego stopnia ze kazalem jej wywalac. Nie jest tak ze mnie zdradzila, skakala na boki czy cos, byla dobra dziewczyna, ale bywalo ze mna manipulowala (fochy za brak zainteresowania itp). Po ostatniej akcji z jej obrazaniem powiedzialem ze mam dosc. Teraz pisze ze rozumie i chce sie zmienic i ze przeprasza i zebym dal szanse. Nie wiem czy jest sens, czy faktycznie sie zmieni i zaraz nie bedzie znowu jazd. Kocham ja i ona mnie i to wlasciwie jedyna rzecz jaka mnie wkurzala, poza tym zlota dziewczyna.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #milosc

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

W jakich sytacjach dopuszczacie powrot do partnerki z ktora zerwaliscie?

@mirko_anonim: W takich kiedy by mi puściły nerwy, a po przeanalizowaniu tego na chłodno widzę, że przegiąłem i nie było powodu zrywać. Ewentualnie jakby wyszło, że powodem rozstania było nieporozumienie
  • Odpowiedz
ale bywalo ze mna manipulowala (fochy za brak zainteresowania itp). Po ostatniej akcji z jej obrazaniem

@mirko_anonim: to dzieciak, a nie kobieta
szkoda czasu, chyba, że chcesz ją traktować tylko jako worek
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @lexico Stary kocham ją. Fakt że miewa jazdy ale jakby nie było wynikają z tego że jest we mnie wkręcona. Jak sobie pomyślę że mam zaczynać z kimś od nowa, czytając co się dzieje obecnie na rynku to chyba wolę reperować to co mam. Przetrzymam ja jednak trochę żeby serio się ogarnęła bo w------a mnie tym razem nieziemsko.

• Odpowiedz
ale bywalo ze mna manipulowala (fochy za brak zainteresowania itp).

@mirko_anonim: a próbowałeś w ogóle dać jej więcej zainteresowania i wyjaśnić, ze nie bedziesz tolerował przemocy psychicznej? czy po prostu posłuchałeś się wykopowych koleżanek które na każdy najmniejszy problem radzą "olej tą karynę miras"?

Przetrzymam ja jednak trochę żeby serio się ogarnęła bo w------a mnie tym razem
  • Odpowiedz