Wpis z mikrobloga

Ja p------e, jak ja kocham życie. Właśnie pije sobie drinka z różową na Teneryfie, najedzony tapasami. Nic mi więcej nie potrzeba, oglądam sobie zachód słońca. Przypominam najedzony tapasami, więc zero potrzeb, zero testosteronu, nie muszę z nikim walczyć, bo nie ma po co. Mam hajsy, mam jedzenie i bezpieczeństwo. Pozdrawiam.

#teneryfa #mojezdjecie #podrozujzwykopem
Corrny - Ja p------e, jak ja kocham życie. Właśnie pije sobie drinka z różową na Tene...

źródło: temp_file8304156773597942902

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Corrny: Bylem tam rok temu w czerwcu z różową i cudne zachody słońca. Te góry dookoła na których zatrzymywały się chmury, damn tęsknię za tym miejscem xD
  • Odpowiedz
@Corrny: Mieszkaniec pdlc pozdrawia ( ͡° ͜ʖ ͡°) Uważaj na tę plażę, bo spuszczają tam g---o od bardzo dawna. Ostatnio zrobili badania i zamknęli ją bo jakiś większy wyciek niż zwykle był
  • Odpowiedz
@KanapkaPL wszystko oprócz południa
( ͡ ͜ʖ ͡) chyba, że Playa de la Tejita - fajnie wygląda połączenie niebieskiej wody z czerwoną górą Montana Roja.
Góry Anaga, Teide i wszystko wokół wulkanu, Puerto de la Cruz, Buenavista Del Norte, Punta Teno, Garachico, klify Los Gigantes, La Orotava, Masca,
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@KanapkaPL przede wszystkim polecam wynająć auto i po prostu jeździć, bez tego będzie trudno zobaczyć wiele miejsc.

Najbardziej nam się podobał treking w parku Anaga( Benijo - Cruz del Draguillo) niesamowite widoki i piękne plaże Fabian i de Benijo. Generalnie w samym parku można spędzić kilka dni, bo jest tam mnóstwo fajnych miejsce (polecam apke all trails).

Gdybym teraz miał decydować to spędziłbym tam więcej czasu a mniej w Santa Cruz
  • Odpowiedz