Aktywne Wpisy
legion_9000 +2
#boks moim zdaniem nie ustawka Paul cały czas uciekał a kogoś takiego zawsze ciężko trafić, przy ciosach na górę uciekał tułowiem na dół potem albo klincz albo się kładł więc właściwie dlatego tylko przetrwał, jakby stał jak słup soli jak Nagano to by było KO 1 runda

dobra, będę oglądać. za kim mam być?
#boks
#boks
ankieta
- joshua 77.3% (17)
- jake 22.7% (5)

Swego czasu był wysyp wspisów dotyczących dużej różnicy wieku na korzyść faceta. Paru nawet psiało, że ma np 25 lat i się spotyka z 17 latkami czy 30+ mających dwudziestolatki. Zazdrosne kobiety, którym już wybił pewien wiek sprowadziły wszystko do poużywania sobie na młodszych walorach. Nieprawda. Powody są głębsze i nieco mniej prozaiczne.
Zazwyczaj na taki scenariusz decydują się dwa rodzaje facetów. Te mityczne Chady, do których każda niezależnie od wieku będzie się ślinić. Drugi typ to faceci, którzy wyszli z przegrywu i chcą nadrobić pewne stracone lata, a kluczowe do relacji z kobietami.
Wiele trzydziestolatek nie myśli o niewinnych romansach tylko wałkonwanej na wykopie czy redpillowych forach stabilizacji w życiu. Dla faceta, który nie miał pierwszej miłości taki scenariusz nie jest żadnym wygrywem. Najpierw trzeba się potrzymać za rączki z dziewczyną mającą na ciebie maślane oczy, a nie "pewną siebie, wiedzącą czego chce w życiu". Często w pakiecie z traumami z poprzednich związków, nowymi wymaganiami.
Ja wyszedłem z mitycznego przegrywu przez tak zwany syndrom brzydkiego kaczątka. Rozwkitłem późno po dwudzietsce. I wtedy nie myślałem o tym, by znaleść partnerkę do szybkiego ślubu i zrobienia dziecka przez tykający zegar biologiczny.
Majac 26 lat pierwszy pocałunek miałem z 17stką. Wyszalane normictwo żyjace dorosłym, poważnym życiem i kobiety po karuzeli mogą chywtać za kamienie. A kto mi nie wierzy niech loguje się na badoo, tindery i poczyta opisy ludzi 28+.
Oczywiście są też bardziej przyziemne cele: załapanie się na karuzelę. Karuzela trwa około 10 lat więc na przestrzeni całego życie to niewiele, by coś ugrać. Nikt nie wybiera się na koniec balu. Albo się rezygnuje, albo się zapisuje na nowy bal. Ja się załapałem na nowy, ale też nie będę zmyślał, że nagle miałem tabuny fanek jak Robert Pasut, który pod tym wzgledem jest wygrywem jak srednica kuli Ziemi. Ale ta niewielka ilość ( bo raptem trzy) dały mi satysfakcję.
Po prostu chcę się podpisać pod kilkunastoma wpisami jakie były na wyznaniach czy mirko. Tak, jak spóżniłeś się na pociąg czekasz aż przyjedzie kolejny.
#zwiazki #blackpill #redpill
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny