✨️ Obserwuj #mirkoanonim Spotykam się z moją obecną dziewczyną od niedawna, jakoś łącznie od 1.5 miesiąca. Właśnie się dowiedziałem że jakiś czas temu ona obiecała znajomemu że pójdzie jako osoba towarzysząca z nim na wesele. To wesele ma miejsce w sierpniu. Jakoś dziwnie się czuję z informacją że ona idzie sama z jakimś chłopem na wesele. Oczywiście jak ona to obiecała to my się wtedy nie znaliśmy. Powinienem jej to jakoś zasygnalizować że nie jest mi komfortowo z tym że ona idzie na wesele z chłopem? Nie chcę wyjść jako zazdrosny frustrat, z drugiej strony nie jest mi za bardzo komfortowo z myslą że jakiś obcy mi facet będzie z nią tańczył i całą noc się bawił... #pytanie #zwiazki #rozowepaski
@mirko_anonim: będzie się z nią bawił, tańczył, pił a później pewnie dobierał, powodzenia w sobotę jak będzie na tym weselu, p-------a chłopie dostaniesz ¯\(ツ)/¯
@mirko_anonim obiecała komuś to nie ładnie byłoby się tak wycofywać. Pomyśl o tym chłopie co zostanie na lodzie. Poza tym jak jej nie ufasz to po co wchodzisz z nią w związek.
@mirko_anonim: oczywiście że możesz jej "zasygnalizować" to też jest sygnał o tobie, pozwala wam się lepiej poznać , wasze potrzeby, oczekiwania, stosunek do słowności itp.
z jej perspektywy to jest: 1. zobowiązanie wobec jakiegoś starego znajomego 2. niedawno poznany facet coś marudzi, czuje
@mirko_anonim: chodzenie z przypadkowymi ludźmi na wesela to jakiś debilizm wymyślony przez spierdonów (i zaadaptowany przez resztę jako łatwy sposób na urobienie wybranki). ja bym jej dał red flag za w ogóle zgodzenie się na coś takiego ( ͡°͜ʖ͡°)
Jakoś dziwnie się czuję z informacją że ona idzie sama z jakimś chłopem na wesele.
Spotykam się z moją obecną dziewczyną od niedawna, jakoś łącznie od 1.5 miesiąca. Właśnie się dowiedziałem że jakiś czas temu ona obiecała znajomemu że pójdzie jako osoba towarzysząca z nim na wesele. To wesele ma miejsce w sierpniu. Jakoś dziwnie się czuję z informacją że ona idzie sama z jakimś chłopem na wesele. Oczywiście jak ona to obiecała to my się wtedy nie znaliśmy. Powinienem jej to jakoś zasygnalizować że nie jest mi komfortowo z tym że ona idzie na wesele z chłopem? Nie chcę wyjść jako zazdrosny frustrat, z drugiej strony nie jest mi za bardzo komfortowo z myslą że jakiś obcy mi facet będzie z nią tańczył i całą noc się bawił...
#pytanie #zwiazki #rozowepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Poza tym jak jej nie ufasz to po co wchodzisz z nią w związek.
to też jest sygnał o tobie, pozwala wam się lepiej poznać , wasze potrzeby, oczekiwania, stosunek do słowności itp.
z jej perspektywy to jest:
1. zobowiązanie wobec jakiegoś starego znajomego
2. niedawno poznany facet coś marudzi, czuje
to normalne