Aktywne Wpisy
Wracam do wyzwania #zmiensiezchlopem Chlopskie cele na wrzesien:
- nie kupowac slodkich napojow/slodyczy ( zjesc moge, ale nie moge kupic)
- zrzucic wage do 90kg ( jestem ok 94 teraz)
- regularnie robic cwiczenia od fizjo
- zaczac sie uczyc pytona
- nie zostawac w pracy dluzej niz te 8h ( czasem sie o--------m,przez co zostaje dluzej zeby nadrobic). Bede nastawiac alarm.
- nie kupowac slodkich napojow/slodyczy ( zjesc moge, ale nie moge kupic)
- zrzucic wage do 90kg ( jestem ok 94 teraz)
- regularnie robic cwiczenia od fizjo
- zaczac sie uczyc pytona
- nie zostawac w pracy dluzej niz te 8h ( czasem sie o--------m,przez co zostaje dluzej zeby nadrobic). Bede nastawiac alarm.
jaka ocenka mojego barku?
Co 1-2 tygodnie znajoma "Pani ze wsi" dostarcza mi jajka, jakieś warzywa i inne produkty z własnego gospodarstwa. Najczęściej jestem w mieszkaniu, więc od niej odbieram, czasami jak mnie akurat nie ma to otwieram jej zdalnie drzwi, zostawia, wychodzi.
Na grupie mieszkańców "elitarnego i priestiżowego" osiedla, które przyszło mi zamieszkiwać, ktoś wrzucił jej zdjęcie z pytaniem, dlaczego "takie osoby" są wpuszczane przez ochronę. Kilka osób (głównie Karyny) poparły, że przecież trzeba dbać o azyl, o bezpieczeństwo (czyt. jak ktoś nie nosi przynajmiej Gucci czy innego gówna to nie powinien przekraczać progu, żeby nie zaburzać poczucia estetyki szanownych państwa jego mać...). Szczególnie jedna Karyna spruła się dość mocno, że sobie nie życzy, że będzie interweniować itp.
Uprzejmie odpisałem, że owa Pani dostarcza mi produkty spożywcze, moja rodzina zna ją od XX lat i że bardzo mi przykro, że nie nosi tych jajek w torebkach LV czy innego Jaquemusa, ale nie zamierzam z tego powodu zrywać z nią "współpracy". Kilka normalnych osób się wypowiedziało, niektórzy nawet na priv prosili o kontakt, bo też chętnie by takie zamówienia składali. No ale Karyny dalej swoje, szczególnie jedna szczekała dość mocno, a że jest to egzemplarz o którym miałem trochę informacji, to odpisałem, że nie każdy może (tak jak ona) zarabiać na platformie OnlyFans, a poza tym we mnie osobiście większe obawy wzbudzają różni mężczyźni odwiedzający jej mieszkanie o każdej porze dnia i nocy, niż biedna pani z jajkami w koszyku.
Karyna opuściła grupę, a wczoraj przyszło wezwanie :D
Jak coś to przyślijcie jakąś rakiete na święta
#sasiedzi
@NieLubiePolakow: No dobra, ale nie odpowiedziałaś na pytanie xD A co jak nie oglądam onlyfansiar i nazywam je szonami? Albo jeszcze fajniej, a co jak moja różowa je nazywa szonami? XD W końcu nie jest docelowym targetem, ma prawo oceniać? Ta zasada dotyczy tylko
Im więcej kobiet w branży tym cena usług niższa.
Komentarz usunięty przez autora
I tbh nie mam nic do prostytucji per se, raczej do gloryfikowania i normalizowania takich zawodów. To, że każdy może robić 'co chce' (póki nie krzywdzi innych) nie znaczy, że z automatu powinno
@NieLubiePolakow: Masz gwoździa w mózgu? xD
Zadałem Ci proste
Komentarz usunięty przez autora
@rozqrwiciel: przede wszystkim to Twoja interpretacja pod mizoginów na wykop. Po drugie, bez jakiegokolwiek dowodu wygląda na zmyślone. Jutro usuniesz wpis?
@NieLubiePolakow: Każda kobieta rucha się z czarnymi więźniami w zakładzie karnym. Dużo kobiet wybiera zwykłych chłopaków na mężów a po cichu je zdradza albo ogląda nagie kutachy jeszcze się zachwycając. Widziałem tutaj i na innym forum co piszą o atrakcyjnych mężczyznach w neglizum Mentalność Kalego. Toksyczna mentalność i obłuda.
Wspaniała logika, jednak masz gwoździa w mózgu
@NieLubiePolakow: Nas nie interesuje co ty robisz, op odniósł się w swoim wpisie do; "ktoś wrzucił jej zdjęcie z pytaniem, dlaczego "takie osoby" są wpuszczane przez ochronę."
swoim wpisem podsumował krytykującą i tyle. Miał do tego prawo w odniesieniu do tego cytatu.