Aktywne Wpisy

enten +35
Nic tak nie cieszy jak bol d--y wysoko funkcjonujących alkoholików, ze ktoś im zakazuje kupienia flaszki po 22. A patrząc na to ze większość żabek zamyka sie o 23 to jest dosłownie zabranie im jednej godziny z dnia kiedy tego alkoholu nie będą mogli kupić.
A kwik taki jakby ich na dożywocie skazywali. Wolność upada Proszę Państwa. Komunizm wraca i zamordyzm bo przez godzine zakażą sprzedawania trucizny na mieście.
Ale się wiją,
A kwik taki jakby ich na dożywocie skazywali. Wolność upada Proszę Państwa. Komunizm wraca i zamordyzm bo przez godzine zakażą sprzedawania trucizny na mieście.
Ale się wiją,

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

A dodatkowo jeszcze możesz 600 zł dostać, jak założysz konto w promocji: https://krainakorzysci.blogspot.com/2024/06/bank-millennium-promocja-czerwiec-2024.html
A żeby wypłaty ze wszystkich bankomatów były darmowe, to w zależności od posiadanej karty potrzeba albo 1 transakcji w miesiącu i wpływ albo 5 transakcji w miesiącu.
Ja i tak wypłacam z bankomatów tylko BLIKiem, więc zawsze mam za darmo wypłaty bez dodatkowych warunków.
Czyli dla samego braku opłat za kartę wystarczy 1 płatność, no i ten wpływ. I tak na
W tym linku co wrzuciłem rzeczywiście jest mowa o 5 transakcjach 😉