Wpis z mikrobloga

Trzymajcie się tam prawaki. Jeszcze kilka miesięcy i uśmiechnięta Polska będzie mogła ostatecznie rozliczyć pisowskich złodziejów oraz deptaczy prawa, Konstytucji, mediów publicznych, sędziów-hejterów, Schabów, Pawłowiczów itp. Nadchodzi ostateczny koniec pewnej epoki, żeby nie powiedzieć ostateczne rozwiązanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#bekazpisu #neuropa #bekazprawakow #polityka
L.....4 - Trzymajcie się tam prawaki. Jeszcze kilka miesięcy i uśmiechnięta Polska bę...

źródło: temp_file4459837295018094409

Pobierz
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lambo994 ale podejmuje równie durnowate decyzje jak ściąganie krzyży (durnowate w sensie, że startuje na prezydenta Polski i będą mu potrzebne głosy osób również wierzących, z mniejszych ośrodków i nieco bardziej konserwatywnych), nie ma TVP ale poparcie ledwo co spadło, mają zresztą Republikę (dla starszych przyzwyczajonych do TVPiS) Kanał Zero (dla młodszych i bardziej umiarkowanych), trzecie miejsce zajmie najprawdopodobniej Bosak, który jeśli już komuś przekaże oficjalnie głosy to pisowcowi, ale na
  • Odpowiedz
A Ty w ogóle z Wawki jesteś że tak to Cię boli czy hejtujesz default city dla zasady?

@HrabiaTruposz: ja jestem z Wawki i to hejtuje. Chwalą to głównie wiesniaki które tu nie mieszkają bo ich to nie dotyczy.
  • Odpowiedz
Typie my w miastach nie jeździmy 30 letnimi złomami,żeby nam zabraniali jeździć po nich. To

@Lambo994: docelowo limit to 12 lat Diesel i 18 lat benzyna.
Będzie cię stać na elektryka i ładowanie, czy robisz przesiadkę na zbiorkom? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lambo994: Ja nie wiem co musiałoby się wydarzyć żeby trzaskowski został prezydentem Polski w tej ekonomii ( ͡° ͜ʖ ͡°) no poprostu nie wiem. Polska to nie warszawa i nie będą wystawiać znanych nazwisk bo prezydent uja może tak mi się wydaje.
  • Odpowiedz
Trzymajcie się tam prawaki. Jeszcze kilka miesięcy i uśmiechnięta Polska będzie mogła ostatecznie rozliczyć pisowskich złodziejów oraz deptaczy prawa, Konstytucji, mediów publicznych, sędziów-hejterów, Schabów, Pawłowiczów itp.

@Lambo994: A POwskich złodziei oraz "deptaczy" prawa już nie chcesz rozliczać?

Nadchodzi ostateczny koniec pewnej epoki, żeby nie powiedzieć ostateczne rozwiązanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ostateczny koniec Polski.
  • Odpowiedz