Aktywne Wpisy

Moseva +26
Jaką ściemę wciskasz sobie od lat?
Ja zacznę: od jutra dieta ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ja zacznę: od jutra dieta ( ͡° ʖ̯ ͡°)

EDWARD_MORDAKE +22
Wariaty, co sie wczoraj o------o, przeżyłem incepcje XD
Byłem sobie we śnie, skumalem się że to sen ale sceneria to był kościół, dużo ludzi, mówię a dla beki im powiem że to sen - ich oczy się zmieniły na czarne, każdy się na mnie zaczął gapić, creepy jak c--j, podeszła do mnie kobieta mówi "nie powinno Ciebie tutaj być" i pum nagle czerń, obudziłem się, nagle skumałem że to znowu jest sen,
Byłem sobie we śnie, skumalem się że to sen ale sceneria to był kościół, dużo ludzi, mówię a dla beki im powiem że to sen - ich oczy się zmieniły na czarne, każdy się na mnie zaczął gapić, creepy jak c--j, podeszła do mnie kobieta mówi "nie powinno Ciebie tutaj być" i pum nagle czerń, obudziłem się, nagle skumałem że to znowu jest sen,

źródło: temp_file3851899335343570764
PobierzWspółpracownicy: Zdzwońmy się na szybko
<picrel>
nigdy jeszcze nie widziałem
@Averte: Oczywiście samemu masz utworzyć zespół z ludzi, którzy mają w------e na to, ponieważ ich to nie dotyczy, a przełożony od nich tego nie wymaga. W końcu znajdujesz 6 osób, robisz cykliczne spotkanie na które przychodzi 1-2, a po wysłanych podsumowaniach spotkań z podziałem zadań nikt ich nie wykonuje. Po 1-2 miesiącu każdy zapomina o